Άνοιξε παντού η εστίαση εκτός από την Αμάρυνθο

Η εξαίρεση η οποία αφήνει δεκάδες επαγγελματίες, αλλά και τους κατοίκους σε καραντίνα, οφείλεται στη γραφειοκρατία και προφανώς στην αδιαφορία. Τα καταστήματα στο χωριό , δεν ανήκουν στην ευθύνη του Λιμενικού Ταμείου όπως συμβαίνει σε άλλες παραθαλάσσιες περιοχές, αλλά στην Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας και Κοινωφελών Περιουσιών Έτσι, ενώ οι τυπικές εγκρίσεις για να ανοίξει […]

Η εξαίρεση η οποία αφήνει δεκάδες επαγγελματίες, αλλά και τους κατοίκους σε καραντίνα, οφείλεται στη γραφειοκρατία και προφανώς στην αδιαφορία. Τα καταστήματα στο χωριό , δεν ανήκουν στην ευθύνη του Λιμενικού Ταμείου όπως συμβαίνει σε άλλες παραθαλάσσιες περιοχές, αλλά στην Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας και Κοινωφελών Περιουσιών

Έτσι, ενώ οι τυπικές εγκρίσεις για να ανοίξει η εστίαση στη χώρα έχουν δοθεί χωρίς καθυστερήσεις , στην Αμάρυνθο η γραφειοκρατία κάνει το θαύμα της. Η Διεύθυνση Δημόσιας Περιουσίας η οποία εποπτεύεται από το Υπουργείο Οικονομικών , θεωρεί παράνομο το άνοιγμα των καταστημάτων γιατί υποστηρίζει πως έπρεπε να κάνουν αιτήσεις τον Μάρτιο για ανανέωση των αδειών λειτουργίας.

Μετά από ταλαιπωρία μηνών για τους επαγγελματίες της περιοχής και την επακόλουθη οικονομική κατάρρευση, η γραφειοκρατία πλέον τους αποτελειώνει. Οι συνεχείς οχλήσεις προς τις υπηρεσίες για να επιλυθεί το πρόβλημα, δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα , γιατί όπως φαίνεται η παθογένεια των…πρωτοκόλλων και της τυπολατρίας έχει μεγαλύτερη σημασία από την επιβίωση. Και οι υπογραφές μεγαλύτερη σημασία ισχύ από τους ανθρώπους.

 

Πηγή: documentonews.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top