Άνοδος Live: Η διασκέδαση “χτυπάει κόκκινο” και τον Σεπτέμβρη (pics)

Φέτος έχουμε έναν παραπάνω λόγο να θέλουμε πεισματικά να κρατήσουμε την ανεμελιά και το κέφι του καλοκαιριού. Ποιος θέλει να επιστρέψει σε έναν αβέβαιο χειμώνα; Έτσι λοιπόν, η διασκέδαση και το ξεφάντωμα καλά κρατεί και τις νύχτες του Σεπτέμβρη στο Άνοδος Live στη Γλύφα Χαλκίδας. Το πολύ πετυχημένο εγχείρημα του Αντώνη Αυλωνίτη στην νυχτερινή διασκέδαση […]

Φέτος έχουμε έναν παραπάνω λόγο να θέλουμε πεισματικά να κρατήσουμε την ανεμελιά και το κέφι του καλοκαιριού. Ποιος θέλει να επιστρέψει σε έναν αβέβαιο χειμώνα;

Έτσι λοιπόν, η διασκέδαση και το ξεφάντωμα καλά κρατεί και τις νύχτες του Σεπτέμβρη στο Άνοδος Live στη Γλύφα Χαλκίδας.

Το πολύ πετυχημένο εγχείρημα του Αντώνη Αυλωνίτη στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης, απέδωσε από την πρώτη κιόλας βραδιά! Ένα γνήσιο μπουζουκάδικο, το Άνοδος Live, με πολύ κέφι και ενέργεια για διασκέδαση, κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς στη νυχτερινή διασκέδαση της Χαλκίδας και όχι μόνο!

Έτσι το Άνοδος Live κάθε Παρασκευή και Σάββατο γίνεται κέντρο των εξελίξεων στον τομέα της απόλυτης νυχτερινής ψυχαγωγίας, κρατώντας το επίπεδο της διασκέδασης πολύ ψηλά με ένα δυνατό σχήμα και ισχυρά ονόματα, όπως ο Δημήτρης Φράγκος, η Μαρία Τσαγάνη, η Αναστασία Καλογεροπούλου και ο Διονύσης Πάλλης.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ και τις νύχτες του Σεπτέμβρη η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στο Άνοδος Live!

Πάντα τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού και με μία άριστη εξυπηρέτηση από το προσωπικό, το Άνοδος Live δίνει πολλούς λόγους για να το επισκεφτείς και να γλεντήσεις με την ψυχή σου!

 

Άνοδος Live

Γλύφα Χαλκίδας
Τηλέφωνα Κρατήσεων: 6985085037 – 6977309362

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top