Άδειες καρέκλες στην Αβάντων: Διαμαρτυρία των επαγγελματιών στον χώρο της εστίασης

Οι επαγγελματίες του χώρου της εστίασης πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία στην Αβάντων εχθές το απόγευμα, γεμίζοντας τον πεζόδρομο με άδειες καρέκλες. Μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.) τοποθέτησαν άδειες καρέκλες στην πλατεία, ζητώντας την εξεύρεση λύσεων που θα κάνουν βιώσιμη την λειτουργία των επιχειρήσεων που ανήκουν στον κλάδο της Εστίασης. Η διαμαρτυρία πραγματοποιείται […]

Οι επαγγελματίες του χώρου της εστίασης πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία στην Αβάντων εχθές το απόγευμα, γεμίζοντας τον πεζόδρομο με άδειες καρέκλες.

Μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.) τοποθέτησαν άδειες καρέκλες στην πλατεία, ζητώντας την εξεύρεση λύσεων που θα κάνουν βιώσιμη την λειτουργία των επιχειρήσεων που ανήκουν στον κλάδο της Εστίασης.

Η διαμαρτυρία πραγματοποιείται σε πανευρωπαϊκή κλίμακα, ενώ εκτός από τη Χαλκίδα άδειες καρέκλες τοποθετήθηκαν και σε κεντρικά σημεία άλλων πόλεων της Ελλάδας

Στις πλάτες των καθισμάτων ήταν τοποθετημένα εκτυπωμένα χαρτιά με διάφορα αιτήματα και συνθήματα.

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top