Άδεια η πόλη – Το viral βίντεο με τη Χαλκίδα και το αισιόδοξο μήνυμα

Το GHETTO Magazine είναι η φωνή της πόλης της Χαλκίδας και ακόμα και αυτές τις δύσκολες στιγμές αλλά και τις πρωτόγνωρες μέρες που ζούμε προσπαθεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των αναγνωστών του. Ένα βίντεο που φτιάχτηκε από την ομάδα του GHETTO και ανέβηκε πριν λίγες ημέρες στην σελίδα μας στο facebook έχει […]

Το GHETTO Magazine είναι η φωνή της πόλης της Χαλκίδας και ακόμα και αυτές τις δύσκολες στιγμές αλλά και τις πρωτόγνωρες μέρες που ζούμε προσπαθεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των αναγνωστών του.

Ένα βίντεο που φτιάχτηκε από την ομάδα του GHETTO και ανέβηκε πριν λίγες ημέρες στην σελίδα μας στο facebook έχει γίνει viral. Μετράει πάνω από 20 χιλιάδες προβολές και ο κόσμος το μοιράζεται γιατί κλείνει και με ένα αισιόδοξο μήνυμα – τραγούδι.

Δείτε το βίντεο παρακάτω ή στην σελίδα μας στο facebook κάνοντας κλικ ΕΔΩ

 

https://www.facebook.com/ghetto.mag/videos/349304832634012/

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top