Άβαντας Tae Κwon Do: Μάθε τα μυστικά του αθλήματος δίπλα στους καλύτερους

Η δράση στο Άβαντας Tae Κwon Do έχει ήδη αρχίσει με τις εγγραφές να συνεχίζονται καθημερινά τα απογεύματα. Οι νεαροί «πολεμιστές» θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του ολυμπιακού αθλήματος δίπλα στους καλύτερους, ακολουθώντας τα βήματα των πρωταθλητών. Σε μία χρονιά διαφορετική από όλες τις άλλες ο Αθλητικός Σύλλογος Άβαντας Χαλκίδας Tae Κwon […]

Η δράση στο Άβαντας Tae Κwon Do έχει ήδη αρχίσει με τις εγγραφές να συνεχίζονται καθημερινά τα απογεύματα.

Οι νεαροί «πολεμιστές» θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του ολυμπιακού αθλήματος δίπλα στους καλύτερους, ακολουθώντας τα βήματα των πρωταθλητών.

Σε μία χρονιά διαφορετική από όλες τις άλλες ο Αθλητικός Σύλλογος Άβαντας Χαλκίδας Tae Κwon Do έχει προσαρμοστεί πλήρως στις ανάγκες της εποχής και έχουν δημιουργηθεί ολιγομελή τμήματα ενώ η τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων αποτελεί προτεραιότητα των υπεύθυνων της σχολής.

Ο αθλητικός σύλλογος ΑΒΑΝΤΑΣ ιδρύθηκε το 2013 στη Χαλκίδα για να μυήσει τα παιδιά στον αθλητισμό μέσα από το ολυμπιακό άθλημα του Ταε Κβον Ντο. Ο ΑBΑΝΤΑΣ, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του προσφέρει ένα άνετο, ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον. Όλες οι ηλικίες μπορούν να βρουν αυτό που αναζητούν: έναν υγιή νου, μέσα σ’ ένα υγιές σώμα. Στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, όλο και περισσότεροι άνθρωποι και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά ασχολούνται με αθλήματα που συντελούν στην απόκτηση αυτοπειθαρχίας και αυτοπεποίθησης, ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας.

Με ειδικά τμήματα για παιδιά από 4 ετών και στον άνετο, ευχάριστο και ασφαλές χώρο της σχολής, τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να παίξουν και να αθληθούν υπό την καθοδήγηση καταρτισμένων προπονητών, πρωταθλητών Ελλάδος και καθηγητών Φυσικής Αγωγής.

Υπεύθυνος είναι ο προπονητής Μαντάς Μπάμπης που έχει ήδη καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα που ξεχωρίζει.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Άβαντας Χαλκίδας Tae Κwon Do μέσα από την εξαιρετική δουλειά και την μεγάλη αγάπη για το άθλημα, έχει πετύχει σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο!

Η νέα σεζόν ξεκινάει και στον ΑΣ ΑΒΑΝΤΑΣ είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν.

Α.Σ ΑΒΑΝΤΑΣ
Μεγασθένους 3, Χαλκίδα
Προπονητής: Μαντάς Μπάμπης
Τηλ. 6973794592

Web: www.avantas.gr

Facebook: Avantas Tae Kwon Do

Instagram: avantastkd

YouTube: Avantas Tae Kwon Do

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top