Ό,τι σημαίνεις για ΄μένα το ξέρει ένας τοίχος στη Χαλκίδα!

Πόσα συνθήματα, πόσοι στίχοι, πόσες απλές λέξεις προσπερνάμε καθημερινά περνώντας μπροστά από κτίρια της πόλης… Ίσως κι εσύ έχεις σταθεί μπροστά σε κάποιον τοίχο να διαβάσεις κάτι που είναι γραμμένο, μπορεί να σου άρεσε, ή να σε έκανε να γελάσεις και παίζει να το έβγαλες φωτογραφία γιατί κάπου ταυτίστηκες. Εδώ στο Ghetto, αγαπάμε πολύ τα […]

Πόσα συνθήματα, πόσοι στίχοι, πόσες απλές λέξεις προσπερνάμε καθημερινά περνώντας μπροστά από κτίρια της πόλης…

Ίσως κι εσύ έχεις σταθεί μπροστά σε κάποιον τοίχο να διαβάσεις κάτι που είναι γραμμένο, μπορεί να σου άρεσε, ή να σε έκανε να γελάσεις και παίζει να το έβγαλες φωτογραφία γιατί κάπου ταυτίστηκες.

Εδώ στο Ghetto, αγαπάμε πολύ τα μηνύματα στους τοίχους, ακόμα κι αν συμφωνούμε ότι είναι βανδαλισμός τις περισσότερες φορές. Είναι μια μορφή μονόπλευρης επικοινωνίας, σαν να ακούς τη σκέψη κάποιου, χωρίς καν να τον βλέπεις.

Έτσι, γυρίζοντας στο ghetto, ξεχωρίζουμε αυτά που μας έκαναν να σκεφτούμε, να γελάσουμε ή και να απορήσουμε!

Αυτό το μήνυμα που βρήκαμε είναι στίχος από το τραγούδι “Γαλήνια Σελήνη” του Rio και αυτός που το έγραψε μάλλον ήθελε να δείξει σε κάποιον πόσο σημαντικός είναι για εκείνον!

“Ό,τι σημαίνεις για ΄μένα δεν έχει τέρμα”! Μια πρόταση μόνο που όμως εκφράζει πολλά!

Θα μπορούσε να είναι λόγια κάποιου ερωτευμένου, κάποιου που αισθάνεται πολλά και εκείνος/εκείνη που έχει κερδίσει το μυαλό και την καρδιά του, είναι τα πάντα. Δεν έχει τέρμα, δεν έχει όρια αυτό που αισθάνεται και  αυτό το πρόσωπο έχει καταλάβει κάθε θέση στη ζωή του και έχει γίνει ο σημαντικότερος άνθρωπος!

Τώρα αν αυτό έχει ανταπόκριση, είναι μια ιδανική αγάπη!

Αν όμως είναι μονόπλευρα συναισθήματα, τότε αυτός που το νιώθει μάλλον υποφέρει πολύ και γι΄αυτό ίσως το έγραψε στον τοίχο, γιατί δεν έχει τη δυνατότητα να το πει και να το δείξει με άλλον τρόπο…

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top