“Όταν σου χορεύει” η Ρένα Μόρφη, στην Οδό Ονείρων!

Η Οδός Ονείρων αποχαιρετά το 2018 με ένα ξεχωριστό live, πολύ κέφι και την μοναδική παρουσία της Ρένας Μόρφη aka Σούλη Ανατολή! Άλλοι την φωνάζουν Ρένα, άλλοι Σούλη Ανατολή, άλλοι σκέτο τραγουδίστρια των Ιμάμ. Πες την όπως θες – αρκεί να της χορέψεις! Η Ρένα Μόρφη έχοντας στις αποσκευές της το δίσκο της με τίτλο […]

Η Οδός Ονείρων αποχαιρετά το 2018 με ένα ξεχωριστό live, πολύ κέφι και την μοναδική παρουσία της Ρένας Μόρφη aka Σούλη Ανατολή!

Άλλοι την φωνάζουν Ρένα, άλλοι Σούλη Ανατολή, άλλοι σκέτο τραγουδίστρια των Ιμάμ. Πες την όπως θες – αρκεί να της χορέψεις!

Η Ρένα Μόρφη έχοντας στις αποσκευές της το δίσκο της με τίτλο “Σούλη Ανατολή” που κυκλοφόρησε από την Μinos Εmi/ Universal και την πολυπλατινένια επιτυχία “Όταν σου χορεύω”, θα εμφανιστεί στην “Οδό Ονείρων” για πρώτη φορά, στην καρδιά των εορτών, το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου.

Έχοντας δώσει το μοναδικό της Greeklatin στίγμα, αυτή τη φορά δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις: Όποιος έχει δει λάιβ την ζαργάνα του Παγασητικού ξέρει πως δεν υπάρχουν νερά που να αφήνει γαλήνια, ούτε άλλο ψάρι που να της μοιάζει.

Με πολύ πάθος και χωρίς καθόλου φόβο θα ταξιδέψουμε όπου ονειρευτήκαμε, σε εποχές και ωκεανούς, ερωτικές ιστορίες και μουσικές λυτρώσεις.

Διασκευές από κλασικές λαϊκές και λάτιν επιτυχίες που σφράγισε και καινούριες ευφάνταστες ιδέες που θα μας κάνουν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε όλοι μαζί, χωρίς καμία συστολή και λιτότητα, με πούλιες, στρας, φώτα και βελούδα.

Με έμπνευση από το παρελθόν και φόρα για το μέλλον, είμαστε ζωντανοί εδώ και τώρα και ζούμε τον μύθο μας για ένα βράδυ!

Σ΄ αυτήν την “σόλο εμφάνιση” δεν είναι και τόσο σόλο, αφού μαζί της έχει διάσημους μουσικούς, όπως Λάμπη Κουντουρόγιαννη στην ηλεκτρική κιθάρα, Αστέρη Παπασταματάκη στα πλήκτρα, Άγγελο Πολυχρόνου στα κρουστά και Σπύρο Λιγκώνη στα ντραμς.

Ειδικός καλεσμένος, ο Κάρλος Μενέντεζ στα κρουστά που έρχεται ζεστός από την Κούβα.

Επί σκηνής πάντα και ο συνθέτης Δημήτρης Μπαλογιάννης.

Οδός Ονείρων

Σάββατο 29/12/2018

Ωρα 10:30 μ.μ.

τηλ. 2221020504, 6978117103

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top