Όσα κιλά και να πάρεις θα είσαι πάντα ομορφότερος από έναν πολλά κιλά βλάκα!

Αυτά γίνονται όταν είσαι έξω από το GHETTO. Εμείς εδώ στην υπόγα… τρώμε! Οοόχι δεν ψευδόμαστε ούτε φίλτρα βάζουμε. Τρώμε! Όμως δεν το παίζουμε παραπάνω γκομενέ απ’ότι είμαστε. Ξέρουμε πως για την κατανάλωση τροφής που κάνουμε είμαστε αρκετά γκομενέ αλλά και αρκετά γουρουνέ. Οπότε όποια από τις δυο εκδοχές μας ακουμπήσεις, είμαστε προετοιμασμένοι να την […]

Αυτά γίνονται όταν είσαι έξω από το GHETTO.

Εμείς εδώ στην υπόγα… τρώμε!

Οοόχι δεν ψευδόμαστε ούτε φίλτρα βάζουμε. Τρώμε!

Όμως δεν το παίζουμε παραπάνω γκομενέ απ’ότι είμαστε.

Ξέρουμε πως για την κατανάλωση τροφής που κάνουμε είμαστε αρκετά γκομενέ αλλά και αρκετά γουρουνέ. Οπότε όποια από τις δυο εκδοχές μας ακουμπήσεις, είμαστε προετοιμασμένοι να την ακούσουμε.

Εν ολίγοις φίλοι μου, χωρίς να βλέπω την ευθύνη να γέρνει περισσότερο προς μία κατεύθυνση, θα ήθελα να σημειώσω πως:

H Σίσσυ Χρηστίδου ξεκάθαρα κυνηγά και έχει θίξει πολλές φορές το θέμα των κιλών της. Πράγμα που γνωρίζουμε όλοι πως είναι εύφλεκτο, ειδικά όταν βρεθεί μπροστά σε όντα (σε πάνελ καθήμενα), που θα το αρπάξουν και θα σε κάψουν.

Κάθε θέμα που σε πονά, αλλά το ανακυκλώνεις και ταυτόχρονα τις καλές σου μέρες το μουλώνεις, η δικτύωση το παρακολουθεί.

Ο άνθρωπος δεν ξεχνά.

Σε γνωρίζει μέσα από τις αδυναμίες σου και περιμένει.

Ε, μετά απ’όλ’αυτά, πως να χάσουν τέτοια ευκαιρία τα παιδιά;

Αυτό αποτελεί πράξη με μαθηματική ακρίβεια.

Μη πέφτεις από τα σύννεφα, μαζέψου διάσημε φίλε και μην εκθέτεις ή θίγεις, θέματα που η τηλεοπτική αγορά θα στα επιστρέψει με μορφή κάρβουνου αναμμένου πάνω στην πληγή.

Εμείς όμως ως γνήσια ποιοτικό υπόγειο, στηρίζουμε κορμάρες που αγωνίζονται και πεινάνε μα λατρεύουμε εκείνα τα ελεύθερα από κόμπλεξ και καταπίεση κορμιά που ξεχειλίζουν πάθη και απολαύσεις….

Τα παιδιά που πληγώνουν τη μεν ή τη δε κατηγορία δεν τα αγγίζουμε γιατί έχουν αρκετά προβλήματα για να τους προσθέσουμε κι άλλα!!!!

Τα φιλιά μου από την υπόγα μας και μείνετε συντονισμένοι να σας πούμε και που θα φάτε για σωστή πάχυνση και που θα πάτε για γράμμωση.

 

Ηθικό δίδαγμα…

Στα μέσα μαζικής δικτύωσης και ενημέρωσης, στο σπίτι του κρεμασμένου μιλάνε μόνο για σκοινί!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top