“Όραμα Ελπίδας” από την ομάδα της Κύμης! (pics)

Η ομάδα της Κύμης εχθές έδωσε ραντεβού με την ιστορία της. Με την νίκη της απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας! Εκτός από την σπουδαία νίκη μέσα στο παρκέ, η ομάδα της Κύμης έδωσε και ένα σπουδαίο παράδειγμα σε όλους μας. Στο γήπεδο βρίσκονταν οι Εθελοντές Δότες […]

Η ομάδα της Κύμης εχθές έδωσε ραντεβού με την ιστορία της. Με την νίκη της απέναντι στην ομάδα του Περιστερίου προκρίθηκε για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!

Εκτός από την σπουδαία νίκη μέσα στο παρκέ, η ομάδα της Κύμης έδωσε και ένα σπουδαίο παράδειγμα σε όλους μας.

Στο γήπεδο βρίσκονταν οι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Χαλκίδας οι οποίοι ενημέρωσαν τον κόσμο για την δράση τους και για την σημασία τις εθελοντικής προσφοράς. Η δράση συνδιοργανώθηκε στο κλειστό της Κανήθου, από τον Γ.Σ. Κύμης και τους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Χαλκίδας, στο πλαίσιο του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Κύμης – Περιστερίου.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καστρίτης και ο αθλητής  Νίκος Στυλιανού ενημερώθηκαν από τους Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών Χαλκίδας και έγιναν και οι ίδιοι δότες.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top