Όλοι μιλούν για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό της Νέας Αρτάκης που ξεχωρίζει (pics)

Με έναν εντυπωσιακό στολισμό σε πλατείες, δρόμους, στην παραλία αλλά και στο λιμάνι, και με το βλέμμα στραμμένο στην τόνωση της ψυχολογίας υποδέχεται τις γιορτές η Νέα Αρτάκη. Η Νέα Αρτάκη φόρεσε τα γιορτινά της ενώ ο φετινός χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης είναι άκρως λαμπερός, ιδιαίτερος, ξεχωριστός και με ωραία αισθητική. Τα εορταστικά φώτα άναψαν […]

Με έναν εντυπωσιακό στολισμό σε πλατείες, δρόμους, στην παραλία αλλά και στο λιμάνι, και με το βλέμμα στραμμένο στην τόνωση της ψυχολογίας υποδέχεται τις γιορτές η Νέα Αρτάκη.

Η Νέα Αρτάκη φόρεσε τα γιορτινά της ενώ ο φετινός χριστουγεννιάτικος στολισμός της πόλης είναι άκρως λαμπερός, ιδιαίτερος, ξεχωριστός και με ωραία αισθητική.

Τα εορταστικά φώτα άναψαν σχετικά νωρίς, προκειμένου να προσφέρουν στους κατοίκους μία εορταστική ατμόσφαιρα, χαρίζοντας σε μικρούς και μεγάλους χαρά, ζεστασιά, ομορφιά και πίστη ότι θα τα καταφέρουμε να βγούμε νικητές και από αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη δοκιμασία.

Ο μοντέρνος και εντυπωσιακός στολισμός της Νέας Αρτάκης έχει αποσπάσει θετικά σχόλια από τους κατοίκους της περιοχής αλλά και από πολλούς χρήστες των social media οι οποίοι ανεβάζουν φωτογραφίες από την όμορφα στολισμένη Αρτάκη και σχολιάζουν με τα καλύτερα λόγια.

Ξεχωριστή ατμόσφαιρα δημιουργούν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα (από λαμπιόνια) τα οποία έχουν τοποθετηθεί μέσα στην θάλασσα και μέσα από την αντανάκλαση με το νερό δημιουργούν εντυπωσιακές εικόνες!

Η σοβαρή και με ωραία αισθητική προσπάθεια του αντιδήμαρχου Μπάμπη Κώσταρου και της ομάδας του, για έναν καλαίσθητο στολσιμό της Αρτάκης επιβραβεύεται από τους ίδιους τους κατοίκους της περιοχής, και αυτό είναι το σημαντικότερο.

Photo: Dimitris Alexandris

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του GHETTO, τον στολισμό με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα από λαμπάκια, μέσα στην θάλασσα, θα τον δούμε και στη Χαλκίδα, στην παραλία της πόλης, καθώς συνεργεία του δήμου ήδη προετοιμάζουν τις κατασκευές ώστε να τις τοποθετήσουν και στην παραλία Χαλκίδας. 

 

Φωτογραφία εξωφύλλου: Δημήτρης Αλεξανδρής

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top