Χαρούλης και Μαραβέγιας μοιράζονται την ίδια σκηνή στην Εύβοια!

Το καλοκαίρι 2019 είναι το πιο δυνατό από κάθε άλλη χρονιά στη Χαλκίδα και την Εύβοια σε ότι αφορά το συναυλιακό κομμάτι αλλά και τις θεατρικές περιοδείες. Μοναδικές θεατρικές παραστάσεις…

Το καλοκαίρι 2019 είναι το πιο δυνατό από κάθε άλλη χρονιά στη Χαλκίδα και την Εύβοια σε ότι αφορά το συναυλιακό κομμάτι αλλά και τις θεατρικές περιοδείες.

Μοναδικές θεατρικές παραστάσεις έχουν ήδη κλείσει για τη Χαλκίδα και εμείς σας παρουσιάσαμε όλη την λίστα (δες ΕΔΩ).

Και από μουσικής πλευράς όμως περιμένουμε ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Από μόνο του το Beach Party Festival που θα γίνει στην Αγία Άννα αποτελεί μια κορυφαία μουσική διοργάνωση που θα λάβει μέρος στο νησί μας.

Στα πλαίσια του Beach Party Festival Γιάννης Χαρούλης αλλά και ο Κωστής Μαραβέγιας θα μοιραστούν την ίδια μουσική σκηνή. Το Σάββατο 13/7, στην Αγία Άννα Εύβοιας, οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα μας χαρίσουν ένα αξέχαστο live.

Την αρχή θα κάνει ο Κωστής Μαραβέγιας καθώς θα ανέβει στην σκηνή στις 21:30 ενώ το κέφι θα φτάσει στα ύψη με τον Γιάννη Χαρούλη να ανεβαίνει επί σκηνής στις 23:00!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται και άλλες συναυλίες στη Χαλκίδα και θα τις μάθετε πρώτοι από το Ghetto Magazine! Κάτι ξέρουμε για να σας το λέμε…

**Μάθετε ΕΔΩ όλες τις πληροφορίες για το Beach Party Festival.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top