Χαλκιδέος πιτσιρικάς δεν αντέχει την καραντίνα και έστειλε μήνυμα στον Μητσοτάκη (pic)

Ο δεκάχρονος Γιώργος από τη Χαλκίδα, βαρέθηκε στην καραντίνα, θέλει να παίξει με τους φίλους του και να κάνει πατίνι που τόσο λατρεύει. Επειδή όμως πάνω από όλα είναι και νομοταγής πολίτης, σκέφτηκε να ζητήσει την άδεια από κάποιον μεγαλύτερό του, για να βγει και να παίξει με το πατίνι του. Έτσι λοιπόν, σκέφτηκε να […]

Ο δεκάχρονος Γιώργος από τη Χαλκίδα, βαρέθηκε στην καραντίνα, θέλει να παίξει με τους φίλους του και να κάνει πατίνι που τόσο λατρεύει. Επειδή όμως πάνω από όλα είναι και νομοταγής πολίτης, σκέφτηκε να ζητήσει την άδεια από κάποιον μεγαλύτερό του, για να βγει και να παίξει με το πατίνι του.

Έτσι λοιπόν, σκέφτηκε να ζητήσει άδεια απευθείας από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη, για να μην μπορούν ακόμα και οι γονείς του να του το αρνηθούν μετά!

Το μήνυμα το έστειλε από το instagram του, στο official account του πρωθυπουργού και του έγραψε τα εξής:

Κύριε Μητσοτάκη μπορώ να βγω αύριο σε μια εκκλησία για να κάνω πατίνι; Ελπίζω να δείτε το μήνυμα.

Μόνο για αύριο.  

Το μήνυμα το είδαν τυχαία οι γονείς του πιτσιρικά Γιώργου και θέλησαν να το μοιρασούν μαζί μας.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top