Χαλκίδα: Tηλεφωνική γραμμή για άστεγους και θερμαινόμενες αίθουσες από τον Δήμο

Σε κατάσταση ετοιμότητας για την προστασία των αστέγων βρίσκεται ο Δήμος Χαλκιδέων, μετά την επιδείνωση του καιρού, την χιονόπτωση και τις χαμηλές θερμοκρασίες στην πόλη της Χαλκίδας. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδίου του για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών ο Δήμος ανοίγει δομές και χώρους, όπου οι άστεγοι μπορούν να φιλοξενηθούν, να […]

Σε κατάσταση ετοιμότητας για την προστασία των αστέγων βρίσκεται ο Δήμος Χαλκιδέων, μετά την επιδείνωση του καιρού, την χιονόπτωση και τις χαμηλές θερμοκρασίες στην πόλη της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδίου του για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών ο Δήμος ανοίγει δομές και χώρους, όπου οι άστεγοι μπορούν να φιλοξενηθούν, να ζεσταθούν, να έχουν γεύματα και να προστατευθούν.

Σε περίπτωση που αντιληφθείτε κάποιον συμπολίτη μας που χρειάζεται βοήθεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2221062831. Είναι η τηλεφωνική γραμμή για αστέγους του Δήμου Χαλκιδέων.

Όποιος πολίτης χρειαστεί βοήθεια, θα μεταφέρεται στον Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ., τηρουμένων όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας, θα υποβάλλεται σε δειγματοληπτικό έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapid test) και θα του παρέχονται νερό, φαγητό, είδη πρώτης ανάγκης και κατάλυμα.

 

Φωτογραφία εξωφύλλου: EUROKINISSI/TATIANA ΜΠΟΛΑΡΗ

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top