Χαλκίδα: 6 καταστήματα οπτικών που θα σας δώσουν στυλ και ποιότητα

Συνήθως ο μέσος καταναλωτής επιλέγει ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, όπως αγοράζει και ένα αξεσουάρ μόδας. Έχοντας ένα καινούριο ζευγάρι γυαλιών ηλίου κάθε χρόνο, ανανεώνουμε εύκολα και άμεσα την εικόνα μας. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις φαίνεται να δίνουμε έμφαση περισσότερο στην εμφάνιση, παρά στη λειτουργικότητα και την προστασία που μας παρέχουν τα γυαλιά ηλίου. Με την […]

Συνήθως ο μέσος καταναλωτής επιλέγει ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου, όπως αγοράζει και ένα αξεσουάρ μόδας. Έχοντας ένα καινούριο ζευγάρι γυαλιών ηλίου κάθε χρόνο, ανανεώνουμε εύκολα και άμεσα την εικόνα μας. Ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις φαίνεται να δίνουμε έμφαση περισσότερο στην εμφάνιση, παρά στη λειτουργικότητα και την προστασία που μας παρέχουν τα γυαλιά ηλίου. Με την ευκαιρία μιας τέτοιας αγοράς, καλό είναι να θυμόμαστε ότι τα γυαλιά ηλίου, εκτός από ένα όμορφο αξεσουάρ, αποτελούν έναν αποτελεσματικό και άμεσο τρόπο προστασίας των οφθαλμών. Επομένως, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και επιλεκτικοί στην αγορά μας τόσο για τα γυαλιά ηλίου όσο και για τα γυαλιά οράσεως.

Σας παρουσιάζουμε 6 καταστήματα οπτικών στη Χαλκίδα, όπου με την γνώση και την εμπειρία τους αλλά και την ποιότητα των προϊόντων τους, θα σας κάνουν να τους εμπιστευτείτε και να είναι η πρώτη σας επιλογή!: 

 

OTTIKA SPIROU

Ο οπτικός οίκος OTTIKA SPIROU ιδρύθηκε το 1974 και από τότε χάρις στη δική σας προτίμηση και εμπιστοσύνη, αναπτύχθηκε σε ένα δίκτυο 8 καταστημάτων στα κεντρικότερα σημεία της Αττικής και Εύβοιας. Στα καταστήματά SPIROU θα βρείτε τμήματα ειδικά διαμορφωμένα, ικανά να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες, όσο εξειδικευμένες και αν είναι!

Η τελευταία λέξη στη μόδα των σκελετών, στα γυαλιά ηλίου και οράσεως, βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα SPIROU. Θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον κατάλληλο σκελετό, που θα εναρμονίζεται με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, ενώ δε θα χάνει σε αισθητική και ποιότητα. Θα βρείτε την πιο ολοκληρωμένη συλλογή φακών επαφής, όπως ημερήσιους, εβδομαδιαίους ή μηνιαίους, οι οποίοι θα πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές υλικών και υγιεινής. Οι συνεργάτες είναι στη διάθεσή σας, για να σας προτείνουν την πιο αποτελεσματική λύση στο πρόβλημά σας.

OTTIKA SPIROU
Ερμού 36 & Αβάντων, Χαλκίδα
Τηλ. 2221080509

 

See you optical studios

“See you optical studios”, η επιτυχημένη και συνεχώς αναπτυσσόμενη αλυσίδα οπτικών διαθέτει σήμερα 28 υπερσύγχρονα καταστήματα λιανικής πώλησης γυαλιών ηλίου και οράσεως σε όλη την Αττική καθώς και σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Τα μοναδικά γυαλιά μας αποτελούν προϊόν συνεργασίας με τα μεγαλύτερα brand names του εξωτερικού ακολουθώντας πιστά τις νέες τάσεις της μόδας. Πρωτότυπα σχέδια, καινοτόμα υλικά, με δέσμευση στην ποιότητα χαρακτηρίζουν πάντα τις συλλογές μας, φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς, επαληθεύοντας διαρκώς το “value for money”.

H εξυπηρέτηση, η φροντίδα και η ικανοποίηση των πελατών κάθε ηλικίας είναι ο κύριος στόχος τους. Το ειδικά καταρτισμένο προσωπικό του “See you optical studios” είναι πάντα στην διάθεση σας με χαρά να σας εξυπηρετήσει, γιατί όπως συνηθίζουν να λένε “είναι πάντα ωραία όταν σε βλέπουμε”!

See you optical studios
Αβάντων 4, Χαλκίδα
Τηλ. 2221078598

 

Vision Pro

Στο κατάστημα Vision Pro προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία αγοράς σε όλους τους επισκέπτες. Βρίσκονται πάντα δίπλα σας με χαμόγελο και διάθεση να εξυπηρετήσουν πλήρως τις ανάγκες σας. Θα βρείτε επώνυμες μάρκες σκελετών ηλίου και οράσεως (ανδρικά, γυναικεία & παιδικά), φακούς επαφής και υγρά φακών. Επίσης, μπορούν να σας επισκευάσουν τον σκελετό σας.

Στο Vision Pro θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μάρκες πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Vision Pro
Ερμού 51, Χαλκίδα
Τηλ. 2221080853

 

Οπτικά Καβύρης

Το κατάστημα οπτικών Καβύρης βρίσκεται στον πανέμορφο νέο πεζόδρομο της Ερμού, στον αριθμό 13-15, τα τελευταία 30 χρόνια και φροντίζει για την υγεία των ματιών σας μέσω έμπειρων διπλωματούχων οπτικών.

Οι επιλογές ανάμεσα σε μοντέρνα αλλά και κλασικά γυαλιά οράσεως και ηλίου είναι πολλές ώστε να καλύψουν όλα τα γούστα. Βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας ώστε μαζί να καταφέρετε να βρείτε ακριβώς αυτό που σας ταιριάζει!

Οπτικά Καβύρης
Ερμού 7, Χαλκίδα
Τηλ. 2221089577

 

Οπτικά Μπαϊμπάκης

Το κατάστημα Οπτικών Μπαϊμπάκης διανύει το 18 έτος λειτουργίας του συνεχίζοντας με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση στην υπεύθυνη εργασία, παραδίδοντας οπτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας των μεγαλύτερων εταιρειών στον κόσμο.

Ο υπεύθυνος διπλωματούχος οπτικός κ.Ευάγγελος Μπαϊμπάκης απόφοιτος του City&Ishlington College of London, και μέλος της ABDO (Association of British Dispensing Opticians) έχοντας ως πρότυπο την σχέση ποιότητας/τιμής, συνεχίζει με την ίδια αγάπη για το αντικείμενο. Τα γυαλιά οράσεως κατάσκευάζονται από τον ίδιο, ή υπό αυστηρή επίβλεψη, εξασφαλίζοντας ακριβή εκτέλεση των οφθαλμικών συνταγών.

Μεγάλη συλλογή επώνυμων γυαλιών ηλίου και σκελετών οράσεως, αλλά και οικονομικών αξιόπιστων προτάσεων για όλα τα γούστα!
Φακοί επαφής και υγρά από τα κορυφαία εργοστάσια του κόσμου!

Στο κατάστημα οπτικών Μπαϊμπάκης δεν παίζουν με τα μάτια σας!

Οπτικά Μπαϊμπάκης
Αβάντων 17, Χαλκίδα
Τηλ. 2221022941

 

Οπτικά Πάνος

Τα “Οπτικά Πάνος” είναι ένα από τα παλαιότερα καταστήματα οπτικών στη Χαλκίδα. Από το 1967 με “όπλο” την μεγάλη εμπειρία και την γνώση προσπαθούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τούς πιο απαιτητικούς πελάτες.

Η συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές φακών οράσεως έχει ως αποτέλεσμα την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών του καταστήματος, μειώνοντας τον χρόνο παράδοσης.

Στο κατάστημα “Οπτικά Πάνος” θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε επώνυμα γυαλιά ηλίου και οράσεως.

Οπτικά Πάνος
Αβάντων 46, Χαλκίδα
Τηλ. 2221023233

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top