Χαλκίδα: 2 κάβες με τις καλύτερες προτάσεις για τις γιορτές (pics)

Το γιορτινό τραπέζι, τα κεράσματα, τα δώρα και κυρίως τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι όσα διαμορφώνουν την εορταστική ατμόσφαιρα. Και ας είναι φέτος όλα διαφορετικά λόγω της πανδημίας και των μέτρων που πρέπει να τηρήσουμε για να αποφύγουμε την διασπορά του ιού. Τα κρασιά για να συνοδεύσουμε τα εδέσματα και τα γλυκίσματα, ο αφρώδης οίνος, […]

Το γιορτινό τραπέζι, τα κεράσματα, τα δώρα και κυρίως τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι όσα διαμορφώνουν την εορταστική ατμόσφαιρα. Και ας είναι φέτος όλα διαφορετικά λόγω της πανδημίας και των μέτρων που πρέπει να τηρήσουμε για να αποφύγουμε την διασπορά του ιού.

Τα κρασιά για να συνοδεύσουμε τα εδέσματα και τα γλυκίσματα, ο αφρώδης οίνος, η σαμπάνια και τα ποτά για το ρεβεγιόν ή για ένα καλάθι που θα δωρίσουμε σε φίλους, συγγενείς ή συνεργάτες μπορούν κερδίσουν τις εντυπώσεις αρκεί να κάνουμε τις σωστές επιλογές και να συμβουλευτούμε έμπειρους ανθρώπους από τον χώρο του κρασιού και των οινοπνευματωδών.

Δύο κάβες με ιδιαίτερο χαρακτήρα έχουν τις καλύτερες ιδέες και εξαιρετική σχέση τιμής-ποιότητας για να επιλέξετε ό,τι σας ταιριάζει.

Κάβα Ευαγγελινός

Στα Κρασιά Νεμέα Ευαγγελινός θα βρείτε εξαιρετικές ποικιλίες, οι οποίες διατηρούνται σε ανοξείδωτες δεξαμενές με άζωτο με σκοπό την αποφυγή συντηρητικών. Το κατάστημά μας σας βεβαιώνει εγγυημένα για την ποιότητα των κρασιών μας. Στην κάβα Ευαγγελινός ο πελάτης μπορεί να βρει και άλλες ποικιλίες κρασιών που είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα, αλλά και άλλα ποτά όπως ουίσκι και βότκα. Επίσης η κάβα μας διαθέτει όμορφες συνθέσεις για να κάνετε ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό δώρο! Σας καλωσορίζουμε στο ζεστό μας χώρο για να δοκιμάσετε τα κρασιά μας και να διαλέξετε αυτό που σας αρέσει!

Η Κάβα Ευαγγελινός σας εύχεται: Στην Υγειά σας! Καλές Γιορτές και Καλά Χριστούγεννα!

Κάβα Ευαγγελινός

Γ. Παπανδρέου 511, Λιανή Άμμος, Χαλκίδας

Τηλέφωνο: 2221084064

Facebook: Κάβα Νεμέα Χαλκίδας Ευαγγελινός

 

Οινοπωλείο ΗΔΥΟΙΝΟΣ

Στο παραδοσιακό οινοπωλείο “ΗΔΥΟΙΝΟΣ” οι επιλογές σας είναι απεριόριστες, ενώ θα βρείτε ιδιαίτερες ετικέτες τόσο οίνου όσο και λικερ. Υπάρχουν διαθέσιμα στα ράφια της κάβας πάνω από 20 διαφορετικές ποικιλίες κρασιών. Επίσης, θα βρείτε εκλεκτές ποικιλίες κρασιών σχεδόν από όλη την Ελλάδα ενώ το κρασί φυλάσσεται σε παραδοσιακά δρύινα βαρέλια. Ακόμη και η διάθεση του κρασιού από την κάβα “ΗΔΥΟΙΝΟΣ” γίνεται κατευθείαν από τα παραδοσιακά ξύλινα βαρέλια. Ακόμα, μπορεί να γίνει δοκιμή σε οποιαδήποτε ποσότητα θελήσετε. Έχοντας πολυετή πείρα και γνώση σε ότι έχει σχέση με το κρασί και τα οινοπνευματώδη και με το μεράκι σαν κύριο χαρακτηριστικό, το παραδοσιακό οινοπωλείο “ΗΔΥΟΙΝΟΣ” θα βρείτε αυτό που θέλετε.

Το Οινοπωλείο ΗΔΥΟΙΝΟΣ σας εύχεται: Χρόνια πολλά! Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με Υγεία!

Οινοπωλείο “ΗΔΥΟΙΝΟΣ”

Παπασκιαδά 1, Χαλκίδα

Τηλέφωνο: 2221310171

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top