Χαλκίδα: Το viral βίντεο με το στόλισμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου

Την τιμητική τους έχουν όπως φαίνεται αυτές τις ημέρες οι Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί των πόλεων της χώρας. Από τον στολισμό της Βασιλίσσης Σοφίας στην Αθήνα που έγινε viral στα social media μέχρι την δική μας πόλη, τη Χαλκίδα. Η πόλη  μας …αποφάσισε να στολίσει το δέντρο μόνο από την μία πλευρά και το χιουμοριστικό σχόλιο του […]

Την τιμητική τους έχουν όπως φαίνεται αυτές τις ημέρες οι Χριστουγεννιάτικοι στολισμοί των πόλεων της χώρας. Από τον στολισμό της Βασιλίσσης Σοφίας στην Αθήνα που έγινε viral στα social media μέχρι την δική μας πόλη, τη Χαλκίδα.

Η πόλη  μας …αποφάσισε να στολίσει το δέντρο μόνο από την μία πλευρά και το χιουμοριστικό σχόλιο του GHETTO “Όταν δεν στολίζεις την πίσω πλευρά του Χριστουγεννιάτικου δέντρου γιατί δεν φαίνεται”, ήταν αυτό που έφτασε και σχολιάστηκε με χιούμορ και γέλια ακόμα και σε τηλεοπτική εκπομπή.

Το σατιρικό βίντεο του GHETTO όμως που περιγράφει την τρέχουσα κατάσταση των Χριστουγέννων στη Χαλκίδα είναι αυτό που από εχθές κατέκλυσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral.

Δείτε το: 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top