Χαλκίδα: Το συγκινητικό χειροκρότημα από τα μπαλκόνια για τους Ελληνες γιατρούς και νοσηλευτές

Ενα ξεχωριστό «ευχαριστώ» είπαν το βράδυ της Κυριακής αρκετοί πολίτες στους Ελληνες γιατρούς και νοσηλευτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού. Στις 9 το βράδυ πολλοί ήταν αυτοί που βγήκαν στα μπαλκόνια τους και στη Χαλκίδα και ευχαρίστησαν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας με ένα […]

Ενα ξεχωριστό «ευχαριστώ» είπαν το βράδυ της Κυριακής αρκετοί πολίτες στους Ελληνες γιατρούς και νοσηλευτές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Στις 9 το βράδυ πολλοί ήταν αυτοί που βγήκαν στα μπαλκόνια τους και στη Χαλκίδα και ευχαρίστησαν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

Είχε προηγηθεί σχετικό διαδικτυακό κάλεσμα, το οποίο ανέφερε: «Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21.00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας…Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας…Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!».

 

 

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top