Χαλκίδα: Το θαλασσινό καρναβάλι ξεκινά και το θέμα του είναι εντυπωσιακό!

Περιμέναμε με αγωνία να μάθουμε εάν θα γινόταν και φέτος το Θαλασσινό Καρναβάλι στη Χαλκίδα. Τελικά θα γίνει και το θέμα του μας προμηνύει κάτι δυνατό… Αποφασίστηκε το θέμα του φετινού Θαλασσινού Καρναβαλιού στη Χαλκίδα, το οποίο θα είναι “Καρναβάλια του Κόσμου στον Ευβοϊκό”. Η Χαλκίδα θα γιορτάσει της απόκριες με μια σειρά παραδοσιακών εθίμων, γλεντιού, […]

Περιμέναμε με αγωνία να μάθουμε εάν θα γινόταν και φέτος το Θαλασσινό Καρναβάλι στη Χαλκίδα. Τελικά θα γίνει και το θέμα του μας προμηνύει κάτι δυνατό…

Αποφασίστηκε το θέμα του φετινού Θαλασσινού Καρναβαλιού στη Χαλκίδα, το οποίο θα είναι “Καρναβάλια του Κόσμου στον Ευβοϊκό”.

Η Χαλκίδα θα γιορτάσει της απόκριες με μια σειρά παραδοσιακών εθίμων, γλεντιού, παιδικά πάρτυ, συναυλίες, με την έναρξη του Τριωδίου και με αποκορύφωμα τη Μοναδική Τελετή Λήξης του Θαλασσινού Καρναβαλιού, την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στις 10 Μαρτίου 2019.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για το Θαλασσινό Καρναβάλι, το θέμα του όμως μας κάνει να περιμένουμε κάτι θεαματικό.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top