Χαλκίδα: Το Επιμελητήριο Ευβοίας φωτίστηκε ροζ για καλό σκοπό (pics)

Σε μία συμβολική κίνηση, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού, το κτίριο του Επιμελητηρίου Ευβοίας στην οδό Βενιζέλου στη Χαλκίδα, φωτίστηκε σε ροζ αποχρώσεις. Η εκστρατεία ενημέρωσης εστιάζει τη φετινή χρονιά στην ανάγκη να δράσουμε, μέσα από ένα απλό, αλλά δυνατό μήνυμα με παγκόσμια απήχηση: Η ελπίδα για θεραπεία, μας ενώνει […]

Σε μία συμβολική κίνηση, στο πλαίσιο της παγκόσμιας εκστρατείας για τον καρκίνο του μαστού, το κτίριο του Επιμελητηρίου Ευβοίας στην οδό Βενιζέλου στη Χαλκίδα, φωτίστηκε σε ροζ αποχρώσεις.

Η εκστρατεία ενημέρωσης εστιάζει τη φετινή χρονιά στην ανάγκη να δράσουμε, μέσα από ένα απλό, αλλά δυνατό μήνυμα με παγκόσμια απήχηση: Η ελπίδα για θεραπεία, μας ενώνει όλους. Ας βάλουμε ένα τέλος! It’s#TimeToEndBreastCancer.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top