Χαλκίδα: Το ανατριχιαστικό «Χριστός Ανέστη» από τα μπαλκόνια – Πυροτεχνήματα σε όλη την πόλη (pics & video)

Για πρώτη φορά η Ανάσταση δεν γιορτάστηκε στις εκκλησίες. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Όμως οι Έλληνες γιόρτασαν, με τον τρόπο τους. Μια διαφορετική και συνάμα ανατριχιαστική Ανάσταση ήταν η φετινή. Απόψε η Χαλκίδα όπως και όλη η Ελλάδα έμεινε σπίτι. Ο κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια του τα μεσάνυχτα […]

Για πρώτη φορά η Ανάσταση δεν γιορτάστηκε στις εκκλησίες. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Όμως οι Έλληνες γιόρτασαν, με τον τρόπο τους.

Μια διαφορετική και συνάμα ανατριχιαστική Ανάσταση ήταν η φετινή. Απόψε η Χαλκίδα όπως και όλη η Ελλάδα έμεινε σπίτι. Ο κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια του τα μεσάνυχτα για το “Χριστός Ανέστη” ενώ ο ουρανός της Χαλκίδας φωτίστηκε από πυροτεχνήματα!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top