Χαλκίδα: Συνάντηση Τσίπρα με Αγιοστρατίτη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά τη συνάντηση που είχε με εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, και την ομιλία του στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, περπάτησε στους δόμους της Χαλκίδας όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τον κόσμο. Τετ α τετ είχε ο Αλέξης Τσίπρας με την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, Βούλα Αγιοστρατίτη. Στην […]

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά τη συνάντηση που είχε με εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, και την ομιλία του στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, περπάτησε στους δόμους της Χαλκίδας όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τον κόσμο.

Τετ α τετ είχε ο Αλέξης Τσίπρας με την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, Βούλα Αγιοστρατίτη. Στην συνάντησή τους, η Αγιοστρατίτη ανέφερε τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου, τα στοχευμένα μέτρα στήριξης που χρειάζεται η αγορά και μάλιστα του έδωσε υπόμνημα με τα αιτήματα της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top