Χαλκίδα: Στο παραδοσιακό οινοπωλείο “ΗΔΥΟΙΝΟΣ” θα βρεις τις καλύτερες προτάσεις κρασιού

Στο παραδοσιακό οινοπωλείο “ΗΔΥΟΙΝΟΣ” οι επιλογές σου είναι απεριόριστες. Σιγουρέψου ότι θα έχεις χρόνο, για να μπορέσει το προσωπικό να σε εξυπηρετήσει και να σε καθοδηγήσει σε πιο ιδιαίτερες ετικέτες τόσο οίνου, όσο και λικερ. Υπάρχουν διαθέσιμα στα ράφια της κάβας πάνω από 20 διαφορετικές ποικιλίες κρασιών. Θα βρείτε εκλεκτές ποικιλίες κρασιών σχεδόν από όλη […]

Στο παραδοσιακό οινοπωλείο “ΗΔΥΟΙΝΟΣ” οι επιλογές σου είναι απεριόριστες.

Σιγουρέψου ότι θα έχεις χρόνο, για να μπορέσει το προσωπικό να σε εξυπηρετήσει και να σε καθοδηγήσει σε πιο ιδιαίτερες ετικέτες τόσο οίνου, όσο και λικερ.

Υπάρχουν διαθέσιμα στα ράφια της κάβας πάνω από 20 διαφορετικές ποικιλίες κρασιών.

Θα βρείτε εκλεκτές ποικιλίες κρασιών σχεδόν από όλη την Ελλάδα ενώ το κρασί φυλάσσεται σε παραδοσιακά δρύινα βαρέλια. Η επιλογή αυτή γίνεται διότι, το ίδιο το βαρέλι, συντελεί από μόνο του στο να δώσει στον οίνο αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά του ξύλου από το οποίο είναι φτιαγμένο, αποτελεί δε τον καλύτερο σύμμαχο κατά του οξυγόνου που απειλεί ανά πάσα στιγμή το τελικό αποτέλεσμα.

Ακόμη και η διάθεση του κρασιού από την κάβα “ΗΔΥΟΙΝΟΣ” γίνεται κατευθείαν από τα παραδοσιακά ξύλινα βαρέλια.

Ακόμα, μπορεί να γίνει δοκιμή σε οποιαδήποτε ποσότητα θελήσετε.

Έχοντας πολυετή πείρα και γνώση σε ότι έχει σχέση με το κρασί και τα οινοπνευματώδη και με το μεράκι σαν κύριο χαρακτηριστικό, το παραδοσιακό οινοπωλείο “ΗΔΥΟΙΝΟΣ” είναι η καλύτερη επιλογή στην πόλη.

Οινοπωλείο “ΗΔΥΟΙΝΟΣ”
Παπασκιαδά 1, Χαλκίδα
Τηλ. 2221310171

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top