Χαλκίδα: Σε σκληρό lockdown η πόλη – Τι ισχύει από το Σάββατο

Την επιβολή σκληρού lockdwon στη Χαλκίδα εισηγήθηκε η αρμόδια Επιτροπή των λοιμωξιολόγων και επέβαλε η κυβέρνηση. Το καθολικό lockdown στην πόλη της Χαλκίδας ανακοινώθηκε πριν λίγο από τον Νίκο Χαρδαλιά και σημαίνει πως τα καταστήματα του λιανεμπορίου θα είναι κλειστά, τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής, τα ΚΤΕΟ, ενώ θα υπάρχει ολική απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις […]

Την επιβολή σκληρού lockdwon στη Χαλκίδα εισηγήθηκε η αρμόδια Επιτροπή των λοιμωξιολόγων και επέβαλε η κυβέρνηση.

Το καθολικό lockdown στην πόλη της Χαλκίδας ανακοινώθηκε πριν λίγο από τον Νίκο Χαρδαλιά και σημαίνει πως τα καταστήματα του λιανεμπορίου θα είναι κλειστά, τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής, τα ΚΤΕΟ, ενώ θα υπάρχει ολική απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 18:00 (μέτρο που υπάρχει και τώρα). Και τα σχολεία θα κλείσουν και θα λειτουργούν με τηλεκπαίδευση. Παραμένουν ανοιχτά μόνο τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων.

Τα μέτρα αυτά ισχύουν από αύριο το πρωί στις 6 και ως τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου. Η Χαλκίδα παραμένει σε καθεστώς καθημερινής επιδημιολογικής παρατήρησης και η εξέλιξη της πανδημίας θα αξιολογείται καθημερινά, σε τακτικές τεχνικές συσκέψεις και σε συνάρτηση τόσο των καθημερινών επιδημιολογικών δεδομένων όσο και των αποτελεσμάτων των ιχνηλατήσεων των κρουσμάτων και των στενών τους επαφών.

Ως ιδιαίτερα αυξημένο και επικίνδινο θεωρήθηκαν τα επιδημιολογικά στοιχεία του δήμου Χαλκιδέων. Μέσα σε λίγες ημέρες τα κρούσματα έχουν αυξηθεί κατά 34%. Και αυτό το στοιχείο έφερε την ολική απαγόρευση.

Στις κόκκινες περιοχές και ο δήμος Διρφύων – Μεσσαπίων.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top