Χαλκίδα: Πρόγραμμα σίτισης από τον δήμο για τα αδέσποτα που κινδυνεύουν να μείνουν νηστικά

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, τα αδέσποτα ζώα κινδυνεύουν να μείνουν νηστικά καθώς ο φόβος και, κυρίως, τα περιοριστικά μέτρα κρατούν τους ανθρώπους απαραίτητα στα σπίτια τους. Λόγω του κλεισίματος των εστιατορίων και καταστημάτων, τα αδέσποτα ζώα κινδυνεύουν ακόμα περισσότερο να παραμείνουν χωρίς τροφή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και για τον λόγο αυτό, ο […]

Εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, τα αδέσποτα ζώα κινδυνεύουν να μείνουν νηστικά καθώς ο φόβος και, κυρίως, τα περιοριστικά μέτρα κρατούν τους ανθρώπους απαραίτητα στα σπίτια τους.

Λόγω του κλεισίματος των εστιατορίων και καταστημάτων, τα αδέσποτα ζώα κινδυνεύουν ακόμα περισσότερο να παραμείνουν χωρίς τροφή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Και για τον λόγο αυτό, ο Δήμος Χαλκιδέων, από την Πέμπτη 26 Μαρτίου, ξεκινά πρόγραμμα σίτισης των αδεσπότων ζώων, με τοποθέτηση σταθμών με ταΐστρες και ποτίστρες σε ολόκληρο τον Καλλικρατικό Δήμο. Τα σημεία, όπου θα τοποθετηθούν το φαγητό και το νερό, θα υποδειχθούν από τον Ζωόφιλο Σύλλογο «Το Καταφύγιο», πληρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των ζώων.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top