Χαλκίδα: Ο τοίχος που έγινε “Το δέντρο της καλοσύνης” (pic)

Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και πρωτόγνωρες για όλους. Η πόλη όλη βρίσκεται σε καραντίνα όμως μερικοί δεν ξεχνούν τους συνανθρώπους τους που έχουν μεγάλη ανάγκη. Υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας που δεν έχουν την δυνατότηα να βρούν λίγο φαγητό. Για να βοηθήσει όσο μπορεί ανθρώπους που το έχουν ανάγκη δημιουργήθηκε “Το δέντρο της καλοσύνης” […]

Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και πρωτόγνωρες για όλους. Η πόλη όλη βρίσκεται σε καραντίνα όμως μερικοί δεν ξεχνούν τους συνανθρώπους τους που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας που δεν έχουν την δυνατότηα να βρούν λίγο φαγητό.

Για να βοηθήσει όσο μπορεί ανθρώπους που το έχουν ανάγκη δημιουργήθηκε “Το δέντρο της καλοσύνης” από την κυρία Γιοβανάκη και όσους την βοηθούν και την στηρίζουν. Αρχικά ήταν το “τοίχος της καλοσύνης” που εδώ και λίγο καιρό έγινε …δέντρο. Βρίσκεται στην πλατεία στην πυροσβεστική στη Χαλκίδα.

Στο “δέντρο της καλοσύνης” μπορεί όποιος θέλει να αφήσει τροφή ή ακόμα και ρούχα ώστε να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη.

Τέτοιες όμορφες κινήσεις μας κάνουν να ελπίζουμε ακόμα!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top