Χαλκίδα: Οι επιχειρήσεις εστίασης παρέδωσαν τα κλειδιά τους (pics)

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί της Τετάρτης 10/2 οι επιχειρηματίες της εστίασης της Χαλκίδας, στο πάρκινγκ Αστέρια, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους και τον φόβο τους. Η προσπάθεια αυτή γίνεται, για να ευαισθητοποιηθούν οι κυβερνώντες και να πάρουν έμπρακτα μέτρα για την εστίαση έτσι ώστε να σωθούν όλες οι θέσεις εργασίας. Οι επαγγελματίες παρέδωσαν τα […]

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί της Τετάρτης 10/2 οι επιχειρηματίες της εστίασης της Χαλκίδας, στο πάρκινγκ Αστέρια, εκφράζοντας την αγανάκτησή τους και τον φόβο τους. Η προσπάθεια αυτή γίνεται, για να ευαισθητοποιηθούν οι κυβερνώντες και να πάρουν έμπρακτα μέτρα για την εστίαση έτσι ώστε να σωθούν όλες οι θέσεις εργασίας.

Οι επαγγελματίες παρέδωσαν τα κλειδιά τους υπογράφοντας την σχετική δήλωση «δήλωση πρώην επαγγελματία εστίασης». Μετά την συλλογή των κλειδιών και την αποστολή τους στον Ομοσπονδία, αντιπροσωπεία επαγγελματιών κάνοντας πορεία διαμαρτυρίας θα παραδώσουν το υλικό με ψήφισμα στο Μέγαρο Μαξίμου σε ημερομηνία που θα καθοριστεί.

Τηρήθηκαν αυστηρά τα απαραίτητα μέτρα και οι αποστάσεις.

 

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Βασίλης Ντέμης

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top