Χαλκίδα: Ξεκίνησε η τοποθέτηση σταθμών σίτισης για τα αδέσποτα (pics)

Εν μέσω της πανδημίας κορωνοϊού, τα αδέσποτα ζώα κινδυνεύουν να μείνουν νηστικά καθώς ο φόβος και, κυρίως, τα περιοριστικά μέτρα κρατούν τους ανθρώπους απαραίτητα στα σπίτια τους. Για τον λόγο αυτό η δημοτική αρχή μερίμνησε, καθώς, ξεκίνησε σήμερα, η τοποθέτηση των σταθμών σίτισης για τα αδέσποτα ζώα στον Δήμο Χαλκιδέων. Συγκεκριμένα, συνεργεία του Δήμου τοποθέτησαν […]

Εν μέσω της πανδημίας κορωνοϊού, τα αδέσποτα ζώα κινδυνεύουν να μείνουν νηστικά καθώς ο φόβος και, κυρίως, τα περιοριστικά μέτρα κρατούν τους ανθρώπους απαραίτητα στα σπίτια τους.

Για τον λόγο αυτό η δημοτική αρχή μερίμνησε, καθώς, ξεκίνησε σήμερα, η τοποθέτηση των σταθμών σίτισης για τα αδέσποτα ζώα στον Δήμο Χαλκιδέων.

Συγκεκριμένα, συνεργεία του Δήμου τοποθέτησαν ταΐστρες και ποτίστρες στην περιοχή της Έξω Παναγίτσας και στην περιοχή Συκιές.

Η τοποθέτηση θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες και θα διατεθούν συνολικά 40 σταθμοί σίτισης σε διάφορα σημεία σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top