Χαλκίδα: Με αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρήθηκαν επαγγελματίες της πόλης

Με αυτοκινητοπομπή μέσα στο κέντρο της Χαλκίδας διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση που βιώνουν τον τελευταίο καιρό έμποροι, επαγγελματίες εστίασης και άλλων κλάδων όπως αυτός των κομμωτηρίων, εξαιτίας του lockdown που ξεκίνησε στην χώρα από τις 7 Νοεμβρίου. Τι δήλωσε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, Βούλα Αγιοστρατίτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο […]

Με αυτοκινητοπομπή μέσα στο κέντρο της Χαλκίδας διαμαρτυρήθηκαν για την κατάσταση που βιώνουν τον τελευταίο καιρό έμποροι, επαγγελματίες εστίασης και άλλων κλάδων όπως αυτός των κομμωτηρίων, εξαιτίας του lockdown που ξεκίνησε στην χώρα από τις 7 Νοεμβρίου.

Τι δήλωσε η πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, Βούλα Αγιοστρατίτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

Διαμαρτυρία με αυτοκινητοπομπή, και ψήφισμα διαμαρτυρίας από όλα τα σωματεία της Εύβοιας για ένα πλάνο λειτουργίας των επιχειρήσεων και ένα πλάνο οικονομικής στήριξης. Δεν μπορούσε να ανακοινωθεί, να προγραμματιστεί περισσότερο. Έπρεπε να τηρήσουμε τον νόμο, τους κανόνες και να μην θέσουμε τους συναδέρφους στο κίνδυνο προστίμων. Με την βοήθεια και συνοδεία της αστυνομίας, σε αυστηρά πλαίσια πραγματοποιήσαμε την αυτοκινητοπομπή με μεγάλη συμμετοχή. Θέλω να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν.
Σκοπός μας να μεταφερθεί από τα ΜΜΕ,η αγανάκτηση, η απόγνωση και η αγωνια που βιώνουν οι μικρές επιχειρήσεις.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top