Χαλκίδα: Κάλαντα & μουσική σε κάθε γειτονιά από την Φιλαρμονική διασχίζοντας με τρενάκι την πόλη

Την ώρα που έχουμε όλοι αποδεχθεί ότι οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές, χωρίς πολλές επαφές, χωρίς κάποια από τα αγαπημένα μας πρόσωπα στο τραπέζι, χωρίς κάλαντα, και ενώ τα Χριστούγεννα πέρασαν ήδη χωρίς κάλαντα, ο Δήμος Χαλκιδέων έρχεται να σώσει την παραμονή Πρωτοχρονιάς από την επικείμενη μιζέρια της. Για να βοηθήσει τόσο αυτούς που […]

Την ώρα που έχουμε όλοι αποδεχθεί ότι οι φετινές γιορτές θα είναι διαφορετικές, χωρίς πολλές επαφές, χωρίς κάποια από τα αγαπημένα μας πρόσωπα στο τραπέζι, χωρίς κάλαντα, και ενώ τα Χριστούγεννα πέρασαν ήδη χωρίς κάλαντα, ο Δήμος Χαλκιδέων έρχεται να σώσει την παραμονή Πρωτοχρονιάς από την επικείμενη μιζέρια της. Για να βοηθήσει τόσο αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη όσο και εκείνους που επιζητούν το γέλιο, τη χαρά, την ανεμελιά που μας έχουν λείψει και μας λείπουν σε αυτές τις γιορτές.

Ενώ λοιπόν, και τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, τα οποία λέγονται από τα παιδάκια παραμονή του νέου έτους, έχουν απαγορευτεί λόγω της πανδημίας, στον Δήμο Χαλκιδέων σκέφτηκαν έναν όμορφο, ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο να μας …τα πούν!

Παραμονή της πρωτοχρονιάς, υποδεχόμαστε την έλευση του νέου έτους στο εμπορικό κέντρο, τις γειτονιές και συνοικίες της Χαλκίδας. Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, συνεπιβάτης στο Χριστουγεννιάτικο τρενάκι, αύριο 31/12 παραμονή Πρωτοχρονιάς, από τις 5.00 το απόγευμα, θα παιανίζει σε όλη τη Χαλκίδα τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς αλλά και εορταστικές μελωδίες.

Μάλιστα ο Δήμος Χαλκιδέων προτρέπει τους κατοίκους της Χαλκίδας:

“Βγείτε όλοι στα μπαλκόνια σας και απολαύστε το εορταστικό μουσικό μας ταξίδι, λίγες ώρες πριν την έλευση του ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ.”

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top