Χαλκίδα: Η Μπέσυ Μάλφα γίνεται Shirley Valentine στο Θέατρο Παπαδημητρίου

Άλλη μια σπουδαία παράσταση με καταξιωμένους καλλιτέχνες έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό της Χαλκίδας στο Θέατρο Παπαδημητρίου. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για την παράσταση… «Shirley Valentine» στο Θέατρο Παπαδημητρίου το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου. Ο Αλέξανδρος Ρήγας παρουσιάζει την γλυκόπικρη κωμωδία – μονόλογο του Willy Russell. Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά […]

Άλλη μια σπουδαία παράσταση με καταξιωμένους καλλιτέχνες έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό της Χαλκίδας στο Θέατρο Παπαδημητρίου.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για την παράσταση…

«Shirley Valentine» στο Θέατρο Παπαδημητρίου το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας παρουσιάζει την γλυκόπικρη κωμωδία – μονόλογο του Willy Russell.

Η Βρετανίδα Σίρλεϋ είναι μια γυναίκα λίγο μετά τα 50, μάνα δύο παιδιών που έχουν τη δική τους πλέον ζωή και σύζυγος ενός άνδρα που η σχέση τους χάθηκε κάπου στην πορεία των χρόνων. Μόνη της «συντροφιά», σαν φανταστικός φίλος θα λέγαμε, ο τοίχος της κουζίνας της. Μέχρι τη μέρα που μία ασήμαντη αφορμή την ξυπνάει και αποφασίζει να ξαναβρεί τον εαυτό της, να ξανανιώσει ζωντανή!

Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένα τραπεζάκι μπροστά στη θάλασσα, ένα αγιόκλημα και μια… αναπάντεχη γνωριμία, θα συνθέσουν το σκηνικό της δικής της επανάστασης απέναντι σε όσα την καταπίεζαν.

Πόσο όμως θα κρατήσει αυτή η επανάσταση; Θα καταφέρει να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με το μέσα της και τους δικούς της ανθρώπους;

Και τελικά, υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στη ζωή;

Ένα έργο γεμάτο συναίσθημα, γέλιο, συγκίνηση και απρόοπτα…

Σίρλεϋ Βαλεντάιν η ΜΠΕΣΥ ΜΑΛΦΑ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

ΤΑΜΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ: ΩΡΕΣ: 10.00 – 14.00, ΤΗΛ. 22210-85411

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ: ΑΒΑΝΤΩΝ 33, 22210-27750

RAINTICKET 6946.126051 & ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ VIVA.GR

ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

Απογευματινή 18.00

Βραδινή : 21.00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 12€

Γενική Είσοδος: 15€

ΑΜΕΑ ΔΩΡΕΑΝ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Ρήγας

Κοστούμια/Ενδυματολόγος: Ελένη Μπλέτσα

Μουσική: Alter Ego

Φωτογραφίες: Χρήστος Κοτσιρέας

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top