Χαλκίδα: Η επιγραφή που είδαμε σε μαγαζιά στην Αβάντων

Το lockdown και η αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων έχουν φέρει πολλές οικονομικές επιπτώσεις με τους καταστηματάρχες να μετρούν τις πληγές τους. Παρά τις αντιδράσεις των καταστηματαρχών για να ανοίξουν τα καταστήματα λιανικής από την Δευτέρα, αλλά και την επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης που έστειλε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, η απόφαση της κυβέρνησης δεν […]

Το lockdown και η αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων έχουν φέρει πολλές οικονομικές επιπτώσεις με τους καταστηματάρχες να μετρούν τις πληγές τους.

Παρά τις αντιδράσεις των καταστηματαρχών για να ανοίξουν τα καταστήματα λιανικής από την Δευτέρα, αλλά και την επιστολή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης που έστειλε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας, η απόφαση της κυβέρνησης δεν άλλαξε.

Έτσι, σε μερικά καταστήματα της Αβάντων, σήμερα είδαμε αυτή την επιγραφή.

Η φωτογραφία δημοσιεύθηκε από τον Θανάση Κορώνη στην ομάδα του facebook Περπατώντας στη Χαλκίδα.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top