Χαλκίδα: Η αλήθεια για τις “μυστηριώδεις εκρήξεις

Δύο δυνατές εκρήξεις ακούστηκαν σήμερα, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα πάνω από τη Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή και αναστάτωσαν τους κατοίκους. Σε λίγα λεπτά τα social media γέμισαν με αναρτήσεις από ανθρώπους που αναρωτιούνταν να μάθουν τι συνέβη ενώ πολλοί νόμιζαν πως επρόκειτο για εκρήξεις από δυναμίτες. Τελικά, η όλη αναστάτωση προήλθε από […]

Δύο δυνατές εκρήξεις ακούστηκαν σήμερα, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα πάνω από τη Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή και αναστάτωσαν τους κατοίκους.

Σε λίγα λεπτά τα social media γέμισαν με αναρτήσεις από ανθρώπους που αναρωτιούνταν να μάθουν τι συνέβη ενώ πολλοί νόμιζαν πως επρόκειτο για εκρήξεις από δυναμίτες.

Τελικά, η όλη αναστάτωση προήλθε από δύο αεροπλάνα που έσπασαν το φράγμα του ήχου και προκάλεσαν εκκωφαντικό θόρυβο πετώντας από την Τανάγρα.  Δεν έχει γνωστοποιηθεί επίσημα αν οφείλεται σε κάποια αερομαχία ή άσκηση.

H Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν δέχθηκε κάποια κλήση ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας δήλωνε άγνοια για το γεγονός.

Διαβάστε ΕΔΩ τι συμβαίνει όταν ένα αεροσκάφος σπάει το φράγμα του ήχου.

 

@EUROKINISSI

 

Πηγή: news24.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top