Χαλκίδα: Ηλίας Φουντούλης και Άγγελος Σπηλιόπουλος σε ένα μοναδικό Stand up Comedy

Stand up Comedy με τους πιο Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ κωμικούς της Ελληνικής Σκηνής. Οι Ηλίας Φουντούλης και Άγγελος Σπηλιόπουλος μετά από χιλιάδες χιλιόμετρα σε τουρ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία παράσταση! Κουβαλάνε μαζί τα καλύτερα κείμενά τους από τις σόλο παραστάσεις τους, μαζί με νέο υλικό και αναμένεται να σας σφυροκοπήσουν με αστεία! Μικρά […]

Stand up Comedy με τους πιο Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ κωμικούς της Ελληνικής Σκηνής.

Οι Ηλίας Φουντούλης και Άγγελος Σπηλιόπουλος μετά από χιλιάδες χιλιόμετρα σε τουρ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία παράσταση!

Κουβαλάνε μαζί τα καλύτερα κείμενά τους από τις σόλο παραστάσεις τους, μαζί με νέο υλικό και αναμένεται να σας σφυροκοπήσουν με αστεία!

Μικρά αστεία, μεγάλα αστεία, αστεία που πιάνεις με την πρώτη, αστεία που τα συναρμολογείς μόνος σου, διδακτικές ιστορίες, παραβολές και αμέτρητα λογοπαίγνια. Η παράσταση κλείνει με μια μάχη έκπληξη.

Για πρώτη φορά στη Χαλκίδα, στο Θέατρο “Περι-Τεχνών”!

Μία παράσταση, διπλός αντίκτυπος!

Είσοδος: 10€

Προπώληση: Ηλεκτρονικά στο ticketservices.gr & tickets.public.gr

Πληροφορίες / κρατήσεις: 6946801431, 6934714425

Οι θέσεις είναι περιορισμένες οπότε η κράτηση σας ή η ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και αποστάσεων, όπως έχουν υποδειχθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Χορηγός Επικοινωνίας: GHETTO Magazine

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top