Χαλκίδα: Εντυπωσιάζουν τα Χριστουγεννιάτικα πλεούμενα δέντρα στην παραλία (pics)

Λίγες μόλις μέρες πριν τα Χριστούγεννα και στον στολισμό της πόλης της Χαλκίδας έγινε μία εντυπωσιακή προσθήκη. Ο λόγος για τα πλεούμενα Χριστουγεννιάτικα δέντρα με λαμπιόνια, τα οποία κέρδισαν τις εντυπώσεις στον στολισμό της Νέας Αρτάκης και από σήμερα βρίσκονται και στα νερά της προβλήτας του Αγίου Νικολάου στην παραλία Χαλκίδας. Είναι μια ωραία μοντέρνα […]

Λίγες μόλις μέρες πριν τα Χριστούγεννα και στον στολισμό της πόλης της Χαλκίδας έγινε μία εντυπωσιακή προσθήκη.

Ο λόγος για τα πλεούμενα Χριστουγεννιάτικα δέντρα με λαμπιόνια, τα οποία κέρδισαν τις εντυπώσεις στον στολισμό της Νέας Αρτάκης και από σήμερα βρίσκονται και στα νερά της προβλήτας του Αγίου Νικολάου στην παραλία Χαλκίδας.

Είναι μια ωραία μοντέρνα ιδέα, την διακατέχει όμορφη αισθητική και σε συνδυασμό με την αντανάκλαση που κάνουν τα λαμπάκια στο νερό της θάλασσας δίνουν μια φανταχτερή – εορταστική εικόνα στην παραλία της πόλης!

Η Χαλκίδα πιο Χριστουγεννιάτικη από ποτέ!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top