Χαλκίδα: Ένας 37χρονος μέθυσε, έβαλε σειρήνα στο όχημά του και έκανε τον αστυνόμο

Απίστευτη ιστορία εκτυλίχτηκε την Κυριακή νωρίς το πρωί στην πόλη μας. Γενικότερα έχουμε ένα παρελθόν με διάφορες περίεργες ιστορίες εδώ στη Χαλκίδα. Σίγουρα παίζουν τον ρόλο τους τα …”τρελά νερά”. Ας πάμε να δούμε το στόρυ όμως… Σύμφωνα με καταγγελία 20χρονου οδηγού σε εκείνο το σημείο αναγκάστηκε να σταματήσει υπακούοντας σε ηχητικό σήμα (σειρήνα αστυνομίας) […]

Απίστευτη ιστορία εκτυλίχτηκε την Κυριακή νωρίς το πρωί στην πόλη μας. Γενικότερα έχουμε ένα παρελθόν με διάφορες περίεργες ιστορίες εδώ στη Χαλκίδα. Σίγουρα παίζουν τον ρόλο τους τα …”τρελά νερά”.

Ας πάμε να δούμε το στόρυ όμως…

Σύμφωνα με καταγγελία 20χρονου οδηγού σε εκείνο το σημείο αναγκάστηκε να σταματήσει υπακούοντας σε ηχητικό σήμα (σειρήνα αστυνομίας) από έτερο όχημα το οποίο οδηγούσε 37χρονος και ανήκε στην 33χρονη συνοδηγό.

Το ζευγάρι παρουσιάστηκαν ως αστυνομικοί στον 20χρονο και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας. Ο νεαρός οδηγός πράγματι συμμορφώθηκε και ακολούθησε με το όχημα του, το όχημα των κατηγορουμένων, οι οποίοι λίγο πριν την άφιξη τους στο Αστυνομικό Τμήμα, ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση!

Φυσικά ο 20χρονος κατήγγειλε αμέσως το απίστευτο περιστατικό και αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας ξεκίνησαν αναζητήσεις, στο πλαίσιο των οποίων εντόπισαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο των κατηγορουμένων. Στον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι ο 37χρονος, ο οποίος βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, στερούταν της απαιτούμενης άδειας ικανότητας οδηγήσεως από την αρμόδια Αρχή. Επιπλέον, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η ηχητική συσκευή – σειρήνα – αλλά και μία μεταλλική ράβδος.

Το ζευγάρι συνελήφθη με την κατηγορία της αντιποίησης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ ο 37χρονος κατηγορείται και για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.

Την καταγγελία δημοσίευσε το lamiareport.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top