Χαλκίδα: Άντρας χτυπούσε με κλωτσιές αδέσποτο σκυλάκι

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα στο κέντρο της Χαλκίδας. Ένα σκηνικό βίας που μας εξοργίζει. Όπως καταγγέλλει η Ελένη Γερμανού με ανάρτησή στο προσωπικό προφίλ της στο Facebook ένας άνδρας χτυπούσε με κλωτσιές ένα αδέσποτο σκυλάκι μπροστά από το περίπτερο στο κτήριο του ΟΤΕ. Και όταν η ίδια του ζήτησε να σταματήσει […]

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα νωρίς το απόγευμα στο κέντρο της Χαλκίδας. Ένα σκηνικό βίας που μας εξοργίζει.

Όπως καταγγέλλει η Ελένη Γερμανού με ανάρτησή στο προσωπικό προφίλ της στο Facebook ένας άνδρας χτυπούσε με κλωτσιές ένα αδέσποτο σκυλάκι μπροστά από το περίπτερο στο κτήριο του ΟΤΕ. Και όταν η ίδια του ζήτησε να σταματήσει ο νεαρός άνδρας της επιτέθηκε φραστικά αλλά την πλησίασε κιόλας για να την χτυπήσει.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση της Ελένης Γερμανού

Η κακοποίηση ζώων είναι ένα καθημερινό φαινόμενο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Τα ζώα είναι καταδικασμένα να υφίστανται τη σκληρότητα και βιαιότητα του ανθρώπου, χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν τις περισσότερες φορές. Όσο δύσκολο κι αν είναι να το αποδεχτούμε, έχουμε υποχρέωση να μην το παραβλέπουμε όμως. Και όλοι μας πρέπει τέτοια περιστατικά να μην τα αφήνουμε να περούν και σε καμία περίπτωση να μην δείχνουμε  αδιαφορία. Η ανάρτηση της Ελένης είναι το καλύτερο παράδειγμα για όλους. Όλοι μας -ο κάθε ένας με τον τρόπο του- οφείλουμε να προστατεύουμε συνανθρώπους μας αλλά και τα ζωάκια σε κάθε μορφή βίας χωρίς να σφυρίζουμε αδιάφορα!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top