Χαλκίδα: Άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές στο “έξυπνο” ηλιακό παγκάκι (pic)

Το πρωί της Παρασκευής όσοι πέρασαν από το σημείο της παραλίας της Χαλκίδας όπου έχει εγκατασταθεί το έξυπνο ηλιακό παγκάκι αντίκρισε την εικόνα. Ποια ήταν αυτή; Το παγκάκι ήταν εκτός λειτουργίας, κάποιοι ανεγκέφαλοι είχαν σπάσει το πορτάκι και είχαν βγάλει τα καλώδια. Μερικά ήταν και κομμένα! Δεν ξέρουμε αν έχουμε ανάδρομο Ερμή, αλλά αν έχουμε, […]

Το πρωί της Παρασκευής όσοι πέρασαν από το σημείο της παραλίας της Χαλκίδας όπου έχει εγκατασταθεί το έξυπνο ηλιακό παγκάκι αντίκρισε την εικόνα. Ποια ήταν αυτή; Το παγκάκι ήταν εκτός λειτουργίας, κάποιοι ανεγκέφαλοι είχαν σπάσει το πορτάκι και είχαν βγάλει τα καλώδια. Μερικά ήταν και κομμένα!

Δεν ξέρουμε αν έχουμε ανάδρομο Ερμή, αλλά αν έχουμε, σίγουρα βρίσκεται πάνω από τον ουρανό της Χαλκίδας. Δεν εξηγούνται αλλιώς τα τελευταία απανωτά γεγονότα.

Ή μάλλον αν θέλουμε να δώσουμε μία εξήγηση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια ενός Ιταλού καθηγητή. Οι ηλίθιοι, όπως εξηγεί ο Τσιπόλα, έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: είναι πάρα πολλοί, δεν έχουν λογική, προκαλούν προβλήματα σε άλλους χωρίς να έχουν κάποιο όφελος οι ίδιοι. Άρα, απειλούν την γενικότερη ευημερία της κοινωνίας. Δεν υπάρχουν άμυνες ενάντια στην ηλιθιότητα.

Και για την ιστορία, όταν είχαμε ανεβάσει το άρθρο (θυμηθείτε ΕΔΩ), για το νέο έξυπνο παγκάκι που τοποθετήθηκε στην πόλη μας, ένας αναγνώστης είχε σχολιάσει: “Αν την βγάλει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα είναι καλά”!

Πόσο δίκιο είχε τελικά…

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top