Φώτης Ιωαννίδης: Το συγκινητικό δώρο σε φίλαθλο της ΑΕΚ με κινητικά προβλήματα

Ο Χαλκιδέος διεθνής (με την εθνική νέων) ποδοσφαιριστής, που αγωνίστηκε φέτος στην Super League με την ομάδα του Λεβαδειακού έκανε το καλύτερο δώρο γενεθλίων στον Νάσο Τσανταρμα. Ο Νάσος είναι από τη Χαλκίδα και αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Είναι πιστός φίλαθλος του ποδοσφαίρου και της ΑΕΚ και αγαπημένος του παίκτης είναι ο αρχηγός του «δικεφάλου» Πέτρος […]

Ο Χαλκιδέος διεθνής (με την εθνική νέων) ποδοσφαιριστής, που αγωνίστηκε φέτος στην Super League με την ομάδα του Λεβαδειακού έκανε το καλύτερο δώρο γενεθλίων στον Νάσο Τσανταρμα.

Ο Νάσος είναι από τη Χαλκίδα και αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Είναι πιστός φίλαθλος του ποδοσφαίρου και της ΑΕΚ και αγαπημένος του παίκτης είναι ο αρχηγός του «δικεφάλου» Πέτρος Μάνταλος.

Την ημέρα των γενεθλίων του, τον περίμενε ένα όμορφο δώρο. Ο Φώτης Ιωαννίδης γνωρίζοντας την αδυναμία του Νάσου στον αρχηγό της Ένωσης του έκανε δώρο την φανέλα με τον «δικέφαλο» στο στήθος και το νούμερο 20 στην πλάτη. Μάλιστα η φανέλα του Πέτρου Μάνταλου είναι αυτή η οποία είχε ανταλλάξει με τον Φώτη Ιωαννίδη στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για την Souper League ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την ΑΕΚ.

Ένα δώρο με τεράστια σημασία για τον Νάσο και ένα “γκολ” από τον Φώτη Ιωαννίδη που μπαίνει στα highlights του!

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top