Φωτιά – Εύβοια: Μαύρισε η θάλασσα στις Ροβιές από τη στάχτη – Συγκλονιστική φωτογραφία

Σοκάρει η εικόνα που ανήρτησε στο διαδίκτυο ο φωτογράφος Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ο οποίος καλύπτει τις καταστροφικές φωτιές στην Εύβοια. Δείτε επίσης: Πύρινος όλεθρος για τρίτη ημέρα στην Εύβοια – Εκκενώνεται η Αγ. Άννα και άλλοι οικισμοί (Photos – Video) Στη φωτογραφία φαίνεται ολόκληρη η ακτογραμμή στις Ροβιές να έχει καλυφθεί από ένα χοντρό στρώμα στάχτης, […]

Σοκάρει η εικόνα που ανήρτησε στο διαδίκτυο ο φωτογράφος Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ο οποίος καλύπτει τις καταστροφικές φωτιές στην Εύβοια.

Δείτε επίσης: Πύρινος όλεθρος για τρίτη ημέρα στην Εύβοια – Εκκενώνεται η Αγ. Άννα και άλλοι οικισμοί (Photos – Video)

Στη φωτογραφία φαίνεται ολόκληρη η ακτογραμμή στις Ροβιές να έχει καλυφθεί από ένα χοντρό στρώμα στάχτης, το οποίο μεταφέρει η θάλασσα.

Η στάχτη από τις φωτιές φαίνεται να εκτείνεται σε όλη την παραλία των Ροβιών, η οποία μέχρι τώρα ήταν γνωστή ως μια από τις ομορφότερες της Εύβοιας και αποτελούσε αγαπημένο προορισμό κατασκηνωτών εδώ και χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά στην Εύβοια καίει εδώ και τρεις μέρες «καταπίνοντας» στο πέρασμά της δεκάδες χωριά. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι ο φόβος των κατοίκων πλέον είναι ότι η φωτιά θα αφεθεί να σβήσει στο Αιγαίο, με αποτέλεσμα να έχει κάψει ένα τεράστιο μέρος του βόρειου τμήματος του νησιού.

Πηγή: Koutipandoras.gr

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top