Φροντιστήρια ξένων γλωσσών στη Χαλκίδα που εγγυώνται την επιτυχία (pics)

Οι Έλληνες είχαμε πάντοτε έφεση στις ξένες γλώσσες. Από μικροί μαθαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να είσαι πολύγλωσσος και μεγαλώνοντας προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας στις ξένες γλώσσες. Είτε από…

Οι Έλληνες είχαμε πάντοτε έφεση στις ξένες γλώσσες. Από μικροί μαθαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να είσαι πολύγλωσσος και μεγαλώνοντας προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας στις ξένες γλώσσες.

Είτε από μικροί λοιπόν, είτε έχοντας μεγαλώσει, πάντα έχουμε στόχο να μάθουμε μία ή περισσότερες ξένες γλώσσες. Και για να γίνει αυτό με επιτυχία χρειάζονται να συμβάλουν κάποιοι παράγοντες που είναι καθοριστικοί για την μάθηση μιας ξένης γλώσσας.

O κορονοϊός φέρνει ιδιαιτερότητες, όμως όλα ανταποκρίνονται με τον καλύτερο και ασφελέστερο δυνατό τρόπο. Τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζει ο νόμος για το σχολικό και εκπαιδευτικό έτος 2020-2021 και τον τρόπο ασφαλούς λειτουργίας κέντρων ξένων γλωσσών.

Στη Χαλκίδα διαθέτουμε τρία φροντιστήρια ξένων γλωσσών που μας εγγυώνται την επιτυχία καθώς εξειδικεύονται σε αυτό που κάνουν. Σας τα παρουσιάζουμε.

 

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μικαέλα Μιχελή

ΑΓΓΛΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ για ΠΑΙΔΙΑ και ΕΝΗΛΙΚΕΣ – ολιγομελή τμήματα.

Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μικαέλα Μιχελή η ίδια και η σταθερή ομάδα συνεργατών της μοιράζονται το ίδιο όραμα: να μεταδώσουν στους μαθητές τους γνώσεις και αγάπη για τις ξένες γλώσσες. Κύριο μέλημά τους είναι η πραγματική εκμάθηση και η ικανότητα χρήσης της ξένης γλώσσας που στο τέλος επιβραβεύονται με αξιόπιστα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας (ποσοστά επιτυχίας που αγγίζουν το 100%). Το διδακτικό προσωπικό (native και near native speakers) είναι ἐμπειροι καθηγητές με τίτλους σπουδών και πολυετή εμπειρία, τακτική παρακολούθηση σεμιναρίων και ενημέρωση για τις τρέχουσες εκπαιδευτικές τάσεις. Το κέντρο διαθέτει αίθουσες τεχνολογικά εξοπλισμένες, εποπτικά μέσα και εφαρμόζει σύγχρονες μεθὀδους διδασκαλίας που καλύπτουν τις εκπαιδευτικές ανάγκες όλων των μαθησιακών προφίλ. Προσωπική πεποίθηση της κας Μιχελή είναι πως ο ρόλος του εκπαιδευτικού είναι πολυδιάστατος και για αυτό φροντίζουν να προσφέρουν στους μαθητές τους ερεθίσματα μέσω εκδηλώσεων που προάγουν την αγαπή για τον συνάνθρωπο, την φύση, την ζωοφιλία κ.α και μέσω εκπαιδευτικών ταξιδιών στο εξωτερικό. #learn, communicate and explore the world.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μικαέλα Μιχελή

Περικλέους Σταύρου 38, Χαλκίδα

Τηλ. 2221060187

Facebook: ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Μικαέλα Μιχελή

 

Sklia Education

Εκπαιδευτικός οργανισμός ολιστικής και βιωματικής μάθησης.

«Όλοι μπορούν να αριστεύσουν» υποστηρίζουν οι επιστήμονες.

Στο Sklia Education, αυτό επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο, καθώς δημιουργεί τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μπορούν ΟΛΟΙ να ΜΑΘΟΥΝ και να ΠΕΤΥΧΟΥΝ. Το Sklia Education είναι το σχολείο που εξελίσσεται σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία του στη διδασκαλία. Το Sklia Education έχει πολύπλευρους και σημαντικούς για την εξέλιξη του ρόλους. Του παιδαγωγού, του εμψυχωτή, του ψυχολόγου, του συμβούλου, του φίλου.

Με την βιωματική μέθοδο StepNOW η επιτυχημένη εκμάθηση της ξένης γλώσσας συμπληρώνεται με την προσωπική ενδυνάμωση και αυτογνωσία.

Sklia Education

Ελ. Βενιζέλου 56, Χαλκίδα / Τηλ.2221085857

Οινόφυτα / Τηλ. 2262031702

Web: www.sklia.edu.gr

Facebook: Sklia Education

Instagram: sklia_education

 

Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Talk” Ευθυμία Γκάβαλη

Η μελέτη μιας ξένης γλώσσας είναι ένα αποτελεσματικό μέσο για να γνωρίσει κανείς έναν λαό και τον πολιτισμό του, αλλά και τον εαυτό του τον ίδιο. Είναι ένα μέσο για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας και της αγοράς εργασίας. Οι ξένες γλώσσες είναι εφόδιο στα χέρια μας, είναι ένα παράθυρο στον κόσμο, είναι αυτοπεποίθηση να παλέψεις τα όνειρά σου και να διεκδικήσεις με καλύτερους όρους θέσεις εργασίας.

Στο Κέντρο Γλωσσών Talk η εκμάθηση μιας γλώσσας είναι μία ξεχωριστή εμπειρία, διδάσκοντας με αγάπη και σεβασμό στο μαθητή, αναζητώντας βελτίωση των ακαδημαϊκών του προγραμμάτων, με τελικό στόχο την επιτυχία του μαθητή μέσω δύο πραγμάτων, την κατάκτηση της γνώσης και την απόκτηση του πτυχίου.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών “Talk” Ευθυμία Γκάβαλη

Ιπποβοτών 20 & Σάμου, Χαλκίδα

Τηλ. 2221073363

Facebook: Κέντρο Ξενων Γλωσσων “Talk” Efi Gavali

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top