Φλαμίνγκο “επισκέφθηκαν” την Ν. Λάμψακο! (pics)

Δεν είναι η πρώτη φορά που στις “Αλυκές” Ν. Λαμψάκου εμφανίζονται φλαμίνγκο. Σήμερα το πρωί έκαναν άλλη μια επίσκεψη στα νερά της Λαμψάκου και το θέαμα ήταν μοναδικό για όποιον πρόλαβε και τα είδε. Δεν έμειναν για πολύ όμως και δεν προλάβαμε να τα φωτογραφίσουμε! Τις φώτο που σας παρουσιάζουμε τις βρήκαμε από ένα ποστάρισμα στο facebook που έκανε η Νικολέτα Πολύχρονου.   *Bonus  Το όνομα φλαμίνγκο προέρχεται από την πορτογαλική ή ισπανική λέξη “flamengo”, που σημαίνει “αυτός που έχει το χρώμα της φλόγας”. Επίσης, παρόμοιο νόημα έχει και η ελληνική λέξη “φοινικόπτερος” σημαίνει “αυτός που έχει φτερά στο κόκκινο χρώμα του αίματος”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στις “Αλυκές” Ν. Λαμψάκου εμφανίζονται φλαμίνγκο. Σήμερα το πρωί έκαναν άλλη μια επίσκεψη στα νερά της Λαμψάκου και το θέαμα ήταν μοναδικό για όποιον πρόλαβε και τα είδε.

Δεν έμειναν για πολύ όμως και δεν προλάβαμε να τα φωτογραφίσουμε!

Τις φώτο που σας παρουσιάζουμε τις βρήκαμε από ένα ποστάρισμα στο facebook που έκανε η Νικολέτα Πολύχρονου.

 

*Bonus  Το όνομα φλαμίνγκο προέρχεται από την πορτογαλική ή ισπανική λέξη “flamengo”, που σημαίνει “αυτός που έχει το χρώμα της φλόγας”. Επίσης, παρόμοιο νόημα έχει και η ελληνική λέξη “φοινικόπτερος” σημαίνει “αυτός που έχει φτερά στο κόκκινο χρώμα του αίματος”.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top