Φιλανθρωπική δράση από τον ΑΟ Χαλκίς που θα μοιράσει 100 πλήρη γεύματα σε όσους έχουν ανάγκη

Η προσφορά στον συνάθρωπο και σε όσους  έχουν ανάγκη είναι στάση ζωής. Ένα αθλητικό σωματείο, μέσα από την λειτουργία του, έχει άμεση επαφή με την κοινωνία και είναι σημαντικό να αντιλαμβάνεται την επιρροή και τον ρόλο του σε αυτήν. Στον ΑΟ Χαλκίς το αντιλαμβάνονται και το αποδεικνύουν με πράξεις. Έτσι, σε μία κίνηση φιλανθρωπίας και […]

Η προσφορά στον συνάθρωπο και σε όσους  έχουν ανάγκη είναι στάση ζωής. Ένα αθλητικό σωματείο, μέσα από την λειτουργία του, έχει άμεση επαφή με την κοινωνία και είναι σημαντικό να αντιλαμβάνεται την επιρροή και τον ρόλο του σε αυτήν.

Στον ΑΟ Χαλκίς το αντιλαμβάνονται και το αποδεικνύουν με πράξεις. Έτσι, σε μία κίνηση φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος του ΑΟ Χαλκίς την Παραμονή των Χριστουγέννων θα βρίσκεται στο πλευρό του “Συλλόγου κακοποιημένης γυναίκας και παιδιού, Ο Καλός Σαμαρείτης” στηρίζοντας το φιλανθρωπικό του έργο, προσφέροντας σε 100 συμπολίτες μας, πλήρη “γεύματα αγάπης”.

Η ομάδα της Χαλκίδας ανακοίνωσε την φιλανθρωπική δράση στην επίσημη σελίδα της στο facebook:

Η παγκόσμια πανδημία έχει καταφέρει να επηρεάσει τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις και δυστυχώς δεν μας έχει επιτρέψει να απολαύσουμε το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο. ‘Ομως, ως Αθλητικός Όμιλος Χαλκίς, πιστοί στις δεσμεύσεις μας, δεν θα μπορούσαμε να επιτρέψουμε να επηρεάσει και την αγάπη μας για τους συνανθρώπους και την κοινωνία μας. Την παραμονή των Χριστουγέννων λοιπόν, αποφασίσαμε να βρισκόμαστε στο πλευρό του “Συλλόγου κακοποιημένης γυναίκας και παιδιού Ο Καλός Σαμαρείτης”, και να στηρίξουμε το φιλανθρωπικό του έργο με πλήρη “γεύματα αγάπης” σε 100 συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Σίγουρα δεν θα γίνουμε ήρωες λόγω του φιλανθρωπικού μας έργου, αλλά οπωσδήποτε βάζουμε και εμείς το μικρό μας λιθαράκι στα μεγαλύτερα ιδανικά της ζωής την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη. Ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια πολλά σε όλους τους συνανθρώπους μας και τις οικογένειές τους με πολλές ευχές για υγεία, αγάπη και ευημερία. Ο Δικός μας ο ΑΟ Χαλκίς.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top