Φιγούρα της Lego κάθησε για πρώτη φορά σε αναπηρικό αμαξίδιο (pic)

Η Lego κάνει μια κίνηση κατά της περιθωριοποίησης των ατόμων και ειδικά των παιδιών με αναπηρία (ΑμεΑ) αλλά και μια προσπάθεια ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης τους. Ως μια κίνηση που θα συμβάλλει στην καταπολέμηση της περιθωριοποίησης των παιδιών με αναπηρία (ΑμεΑ) θεωρείται η απόφαση της γνωστής εταιρίας Lego να κυκλοφορήσει τις πρώτες φιγούρες σε αναπηρικό αμαξίδιο. …

Φιγούρα της Lego κάθησε για πρώτη φορά σε αναπηρικό αμαξίδιο (pic) Διαβάστε Περισσότερα »

Η Lego κάνει μια κίνηση κατά της περιθωριοποίησης των ατόμων και ειδικά των παιδιών με αναπηρία (ΑμεΑ) αλλά και μια προσπάθεια ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης τους.

Ως μια κίνηση που θα συμβάλλει στην καταπολέμηση της περιθωριοποίησης των παιδιών με αναπηρία (ΑμεΑ) θεωρείται η απόφαση της γνωστής εταιρίας Lego να κυκλοφορήσει τις πρώτες φιγούρες σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Η φιγούρα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Toy Fair της Νυρεμβέργης στη Γερμανία και είναι διαθέσιμη στο ευρύ κοινό τον Ιούνιο.

«Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε ότι θα υπάρχει μια φιγούρα με αναπηρικό αμαξίδιο στη νέα Lego City, η οποία θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο αυτής της χρονιάς», σημείωσε ο Emma Owen, εκπρόσωπος της εταιρίας.

«Πολλοί γονείς μας λένε πως είναι σημαντικό να έχουν παιχνίδια με τα οποία μπορούν να ταυτιστούν επειδή βοηθούν την αυτοπεποίθησή τους και το αίσθημα ότι ανήκουν στην κοινωνία», ανέφερε ο Pasca Lane από την φιλανθρωπική οργάνωση Scope.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top