Τρεις νέες διεθνείς βραβεύσεις απέσπασαν οι μπύρες της Μικροζυθοποιίας Septem

Για άλλη μια χρονιά η Μικροζυθοποιία Septem κάνει διεθνή επιτυχία και παρουσιάζει στο εξωτερικό το νησί της Εύβοιας και τα προϊόντα που μπορεί να παράξει ο τόπος μας, με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Συγκεκριμέα, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις νέες βραβεύσεις απέσπασαν οι μπύρες της Μικροζυθοποιίας Septem, στο International Beer Challenge 2020 στο Λονδίνο. […]

Για άλλη μια χρονιά η Μικροζυθοποιία Septem κάνει διεθνή επιτυχία και παρουσιάζει στο εξωτερικό το νησί της Εύβοιας και τα προϊόντα που μπορεί να παράξει ο τόπος μας, με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συγκεκριμέα, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις νέες βραβεύσεις απέσπασαν οι μπύρες της Μικροζυθοποιίας Septem, στο International Beer Challenge 2020 στο Λονδίνο.

Σε μια ιδιαίτερη χρονιά λόγω COVID-19, καθώς η διεξαγωγή του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε με την βοήθεια της τεχνολογίας, η Septem KLEOS Barrel Aged Imperial Stout και Septem Monday’s PILSNER απέσπασαν ασημένια μετάλλια, ενώ η Septem Quaranta Giorni NEIPA χάλκινο μετάλλιο.


Η Septem “γεννήθηκε” στο Ωρολόγιο Εύβοιας, από τον χημικό – οινολόγο Σοφοκλή Παναγιώτου και τον οικονομολόγο Γεώργιο Παναγιώτου η, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2009, τη διάθεση φρέσκιας, μη παστεριωμένης μπύρας.

Οι οινολόγοι αφιερώνουν τη ζωή τους στην αναζήτηση της τέλειας δομής και ισορροπίας των κρασιών τους, προκειμένου να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά της ποικιλίας, του μικροκλίματος και της εσοδείας. Την ίδια ”οινολογική“ φιλοσοφία εφαρμόζουν στην παραγωγή των προϊόντων της Μικροζυθοποιίας Septem. Πιστεύουν ότι ο λυκίσκος είναι το «σταφύλι» της μπύρας και επιλέγουν αποκλειστικά ολόκληρα άνθη μοναδικών ποικιλιών από όλο τον κόσμο.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top