Τραϊάνα… πολύ καλόπαιδο ο Κυριάκος!

Καλημέρα από τη Ghettoland και το κληρονομικό μου χάρισμα, στις αντιδικίες! Λοιπόν! Γυναίκα με ομορφιά, χυδαίο βλέμμα και σεξαπίλ Τραϊάνας, στα social media, δε γίνεται να αφήσει ασυγκίνητη την αντρική φύση. Άντρας, που γράφει το «Κυριάκος», στα αγγλικά: “Kyriakos” και είναι…. Διεθνής μέσος αμυντικός, με κλειδωμένο προφίλ και άφθονη τεστοστερόνη πάνω στο άνθος της ηλικίας […]

Καλημέρα από τη Ghettoland και το κληρονομικό μου χάρισμα, στις αντιδικίες!

Λοιπόν!

Γυναίκα με ομορφιά, χυδαίο βλέμμα και σεξαπίλ Τραϊάνας, στα social media, δε γίνεται να αφήσει ασυγκίνητη την αντρική φύση.

Άντρας, που γράφει το «Κυριάκος», στα αγγλικά: “Kyriakos” και είναι….

Διεθνής μέσος αμυντικός, με κλειδωμένο προφίλ και άφθονη τεστοστερόνη πάνω στο άνθος της ηλικίας του, τι να σου κάνει;

Πάμε να το δούμε με την επιστημονική ματιά!

Αν παραδεχτούμε, πως έχει αγριέψει, κάπως, η σεξουαλικότητα και βρισκόμαστε σ’ένα κομβικό σημείο, της ανθρωπότητας, σε ό,τι αφορά την ερωτική συνεύρεση δύο ανθρώπων… (Γι’αυτό ελπίζω στη Δευτέρα Παρουσία)

Ως αυθεντική και αντικειμενική «πρόεδρος», του δικαστηρίου του “Ghetto”, έχω να καταθέσω τα εξής:

Γνωρίζουμε όλοι, πως τα social media, μας διευρύνουν την πλατφόρμα επικοινωνίας και ότι δημοσιεύουμε σε αυτά, μπαίνει σε άπειρα σπίτια, μάτια, μυαλά, κρεβατοκάμαρες κτλ.

Ο καθένας από εμάς, που δραστηριοποιείται στα social, έχει ένα προσωπικό προφίλ, το οποίο, χαρακτηρίζει το περιεχόμενο, του λογαριασμού του!

Μέσω των προφίλ μας, περνάμε τα μηνύματα μας στον κόσμο, ειδικά όταν είναι ξεκλειδωμένο, μοιραζόμαστε στιγμές και γενικά κοινοποιούμε μία εικόνα που μας αντιπροσωπεύει.

Αυτό δίνει, ως φυσικό επακόλουθο, το δικαίωμα στον εκάστοτε, “social explorer”, που θα μελετήσει το προφίλ μας, να βγάλει ελεύθερα τα συμπεράσματά του και να μας χαρακτηρίσει!

Αν είσαι η κινούμενη φωτιά Τραϊάνα, με αυτό το instaprofile και αφού σε εντόπισε,  ο “huntercats”,  Κυριάκος Παπαδόπουλος, συγκρατήθηκε και ξεκίνησε μ’ένα «Καλημέρα, τι κάνεις εσύ»;

Ε, τότε Τραϊάνα…

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ!

Τα έγραψες πολύ ωραία βέβαια, οφείλει το διGαστήριο, να ομολογήσει Τραϊάνα μου!

Τα λόγια σου έβγαιναν μέσα από τις πληγές ενός αυθεντικού, χορτάτου θηλυκού, με τσαμπουκά επιθετικού διεθνή και αλήθεια γυμνή σαν αυτή του προφίλ σου.

https://www.instagram.com/p/Bn3u1S4lwhF/

Είσαι βαθιά ποιητική για να καταλάβει, μέσω social, ένας κυνηγός πως αυτό που παράγεις, μέσα από τις instaphotos σου, είναι τέχνη κι όχι ερωτική πρόσκληση.

https://www.instagram.com/p/BnoZkTslPVl/

Παρ’όλ’αυτά ήταν τιμητικό εκ μέρους του, που είχε το κουράγιο να ξεκινήσει με απλή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ»!

(Αααααχ, που να ήξερες τι νάρκη κρυβόταν πίσω από το «αποστολή» Κυριάκο!!!!)

Σας στέλνω τα πιο αθώα φιλιά μου!

Καλό Σαββατοκύριακο!!!

???

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top