Τρία μυστικά μέρη να παρκάρεις στην πόλη γρήγορα και σίγουρα

Ναι!!! Ανακαλύψαμε για εσάς τρεις θέσεις parking στο κέντρο της πόλης, όπου τις βρίσκουμε πάντα άδειες!!! Λοιπόν, προσδεθείτε, ξεκινάμε…. Α/ προορισμός : Οδός «Παναγιώτη Χατζόπουλου». Καθώς λοιπόν, διασχίζουμε την οδό Νεοφύτου κι ενώ έχουμε στο αριστερό μας χέρι τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, στρίβουμε δεξιά στην οδό «Κίτσου Τζαβέλλα». Συνεχίζουμε ευθεία για 10 μέτρα […]

Ναι!!! Ανακαλύψαμε για εσάς τρεις θέσεις parking στο κέντρο της πόλης, όπου τις βρίσκουμε πάντα άδειες!!!

Λοιπόν, προσδεθείτε, ξεκινάμε….

Α/ προορισμός :

Οδός «Παναγιώτη Χατζόπουλου».

Καθώς λοιπόν, διασχίζουμε την οδό Νεοφύτου κι ενώ έχουμε στο αριστερό μας χέρι τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, στρίβουμε δεξιά στην οδό «Κίτσου Τζαβέλλα». Συνεχίζουμε ευθεία για 10 μέτρα περίπου, όπου στρίβουμε αριστερά στην οδό «Παναγιώτη Χατζόπουλου» και τσουπ!!!!

Όλη δική σας!

Β/ προορισμός:

Οδός «Καρακλεών»

Ανεβαίνουμε την πολύ γνωστή σε όλους οδό «Προαστίου» και αμέσως μόλις συναντήσουμε το «6ο γυμνάσιο», στρίβουμε αριστερά και φτάσατε στον προορισμό σας!

Γ/ προορισμός:

Οδός «Βώκου»

Επιστρέφουμε λοιπόν, στην οδό «Νεοφύτου». Αφού περάσουμε τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου και πάλι στο αριστερό μας χέρι, λίγα μέτρα μετά θα δούμε το «4ο Δημοτικό σχολείο Χαλκίδας»!

Το περνάμε και αυτό και ο δεύτερος παράλληλος που συναντάμε στο δεξί μας χέρι είναι η οδός «Βώκου»!

Επειδή όμως δεν επιτρέπεται να κατευθύνεις προς τα δεξιά, προχωράτε λίγο ακόμα και στρίβετε δεξιά στην οδό «Αποστόλη»!  Επί της οδού «Αποστόλη» στρίβετε επίσης στον πρώτο δρόμο δεξιά, στην οδό «Βουδικλάρη» και πάλι δεξιά στην οδό «Βώκου», στο επιθυμητό ύψος!!!

Ουσιαστικά σχηματίζεται ένα τετράγωνο ώστε να βρεθούμε στην οδό «Βώκου», με κατεύθυνση προς την παραλία!

Σε αυτό το τελευταίο “ghetto”, θα βρείτε θέσεις διαθέσιμες και πριν την οδό «Βώκου», όσο θα κάνετε τον κύκλο μέσω της οδού «Αποστόλη»!

Επανερχόμαστε σύντομα με νέες διαθέσιμες θέσεις μιας κι αυτές θα γίνουν το κοινό μας μυστικό! Αν και εσείς έχετε τις δικές σας στάνταρ θέσεις για παρκάρισμα μπορείτε να μας τις γράψετε στα σχόλια στο Facebook μας…

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top