Το site που σε ταξιδεύει σε παράθυρα με θέα από όλο τον κόσμο (pics)

Η καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας συνεχίζεται στις περισσότερες χώρες του πλανήτη και το mood δεν είναι και το καλύτερο. Η ζωή είναι σε μία παύση και στερούμαστε πολλά πράγματα που μας γεμίζουν χαρά, όμορφες στιγμές και τα απολαμβάνουμε. Ένα από αυτά που στερούμαστε λοιπόν τους τελευταίους μήνες είναι τα ταξίδια. Τα ταξίδια γεμίζουν την ψυχή […]

Η καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας συνεχίζεται στις περισσότερες χώρες του πλανήτη και το mood δεν είναι και το καλύτερο. Η ζωή είναι σε μία παύση και στερούμαστε πολλά πράγματα που μας γεμίζουν χαρά, όμορφες στιγμές και τα απολαμβάνουμε.

Ένα από αυτά που στερούμαστε λοιπόν τους τελευταίους μήνες είναι τα ταξίδια.

Τα ταξίδια γεμίζουν την ψυχή με εμπειρίες και διευρύνουν τους ορίζοντές μας. Γνωρίζουμε νέα μέρη, άλλους πολιτισμούς, κουλτούρες, γαστρονομία κ.α. Προς το παρόν όμως μπορούμε να ταξιδέψουμε μόνο νοερά.

Αυτό το κενό ήρθε να γεμίσει μια απίθανη διαδικτυακή σελίδα που ονομάζεται Window Swap. Αυτό το ταξιδιάρικο site λοιπόν σου δίνει τη δυνατότητα να σε μεταφέρει σε παράθυρα από όλο τον κόσμο.

Το Window-Swap σε μεταφέρει από το Τέξας στο Ντουμπάι με ένα κλικ και έσυ απλώς απολαμβάνεις εικόνα και ήχο από μέρη στα οποία ίσως να ήθελες να βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή. Με το που βαρεθείς, κλικάρεις στην επιλογή που σε μεταφέρει σε διαφορετικό παράθυρο και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορείς να ταξιδεψεις τη μισή υφήλιο.

Την τιμητική τους στη σελίδα έχουν τα κατοικίδια, που συχνά βρίσκονται στο κέντρο του κάδρου αγναντεύοντας τη θέα μαζί σου. Σκύλοι, γάτες, παπαγάλοι, ελάφια και γαλοπούλες.

Μετά το υπέροχο “Drive & Listen” άλλο ένα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον site δημιουργείται εν μέσω καραντίνας και έρχεται να μας δώσει έστω εικονικά κάτι που στερούμαστε από την πανδημία.

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Scroll to Top