Το Ghetto προτείνει ιδέες για μια αυθεντική ελληνική Black Friday!

Η γνωριμία μας με αυτή την “μαύρη” ημέρα έγινε το 2016. Σήμερα για 4η  συνεχόμενη  χρονιά η Ελλάδα έχει Black Friday. Ναι, μπορεί να μάθαμε τα μυστικά της αγοράς, ναι, μπορεί τα καταστήματα και οι μεγάλες επιχειρήσεις στην φετινή Black Friday να επιχειρούν όντως μεγάλες προσφορές στα πρότυπα της Αμερικής, όμως κάτι λείπει. Και εμείς […]

Η γνωριμία μας με αυτή την “μαύρη” ημέρα έγινε το 2016. Σήμερα για 4η  συνεχόμενη  χρονιά η Ελλάδα έχει Black Friday. Ναι, μπορεί να μάθαμε τα μυστικά της αγοράς, ναι, μπορεί τα καταστήματα και οι μεγάλες επιχειρήσεις στην φετινή Black Friday να επιχειρούν όντως μεγάλες προσφορές στα πρότυπα της Αμερικής, όμως κάτι λείπει. Και εμείς εδώ στο ghetto ξέρουμε τι…

Οι συντάκτες του GHETTO λοιπόν, έχουν τις δικές τους προτάσεις για την “Μαύρη” Παρασκευή. Έχουν ιδέες που αν εισακουστούν και γίνουν πράξη, τότε θα μιλάμε όντως για μια πραγματική Ελληνική Black Friday!

Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας!

Από του χρόνου Black Friday πρέπει να έχουν και τα γραφεία τελετών! Σκεφτείτε πόσο θα συμφέρει να πεθάνεις εκείνη την ημέρα.. Έλα κρατηθείτε λίγο ένα χρονάκι έμεινε!

Black Friday στα δικηγορικά γραφεία και 60%  έκπτωση στα διαζύγια. Κάνεις μια υπομονή στον γάμο σου, και με το που μπει Νοέμβρης αρχίζεις και δηλώνεις πως η σχέση σας περνάει κρίση. Μέχρι να έρθει η κατάλληλη ημέρα, Παρασκευή (για ευνόητους λόγους) που θα επισκεφτείς τον δικηγόρο σου.

Κάτι που θα ήταν πολύ χρηστικό για την επόμενη Black Friday στην Ελλάδα, θα ήταν οι εκπτώσεις στα φακελάκια των γιατρών. Ειδικά για μεγάλα χειρουργεία η έκπτωση πρέπει να είναι γενναιόδωρη!

Την τιμητική της όμως θα μπορούσε να έχει και η ελληνική αστυνομία σε αυτή την ημέρα. Μπορεί στην Black Friday της επόμενης χρονιάς να έχει τα 5 δακρυγόνα στην τιμή των 2!

Black Friday στα μπουζούκια.  Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, στα λουλούδια. Στις τέσσερις λουλουδούδες η μία δώρο!

Κλείνοντας τις προτάσεις μας θα δώσουμε μια ιδέα και για την εκκλησία. Black Friday σε όλες τις εκκλησίες της χώρας και φοβερές εκπτώσεις σε γάμους, βαπτίσεις και μνημόσυνα. Ειδικά μετά και τον διαχωρισμό Κράτους – Εκκλησίας αυτά τα πακέτα θα βοηθήσουν.

Αναμένουμε λοιπόν μέχρι την επόμενη Black Friday… Άντε καλά ψώνια σε όλους!

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top