Το GHETTO παρτάρει μαζί με το Γαλατικό Χωριό!

Όπως θα διάβασες εχθές από το ghettomagazine.gr  το Γαλατικό Χωριό συμπληρώνει 7 χρόνια ζωής και η μπυραρία της πόλης έχει μία σούπερ ιστορία που κουβαλάει μέσα σε αυτά τα χρόνια. Αν πάλι δεν διάβασες GHETTO εχθές πολύ κακώς δεν πειράζει, μπορείς να το βρεις ΕΔΩ. Αυτή την εβδομάδα, γιορτάζει μαζί με όλους εμάς 7 χρόνια […]

Όπως θα διάβασες εχθές από το ghettomagazine.gr  το Γαλατικό Χωριό συμπληρώνει 7 χρόνια ζωής και η μπυραρία της πόλης έχει μία σούπερ ιστορία που κουβαλάει μέσα σε αυτά τα χρόνια. Αν πάλι δεν διάβασες GHETTO εχθές πολύ κακώς δεν πειράζει, μπορείς να το βρεις ΕΔΩ.

Αυτή την εβδομάδα, γιορτάζει μαζί με όλους εμάς 7 χρόνια λειτουργίας και κάθε βράδυ υπάρχει κάποιο event, μέχρι το μεγάλο πάρτυ του Σαββάτου που μας επιφυλάσσει εκπλήξεις και δώρα!

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στο Γαλατικό Χωριό θα έχει GHETTO Night! Το team του GHETTO μαζί με τους Γαλάτες θα κάνουν μια παρτάρα και εσύ είσαι καλεσμένος.

Και επειδή εκτός από φοβεροί συντάκτες το έχουμε και με την μουσική την  Τετάρτη θα παίξουμε και μουσική!

Και όταν την Πέμπτη θα έχεις συνέλθει από τις μπίρες θα έχεις βγάλει και το συμπέρασμα… Καλύτεροι στα πληκτρολόγια ή στα decks;;

Το νου σου, την Τετάρτη μετά τις 21:30 να είσαι εκεί!

 

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top