Το Ghetto μου με τα πόδια (pics)

Όλα αυτά τα χρόνια που μένω στο Ghetto μας, η αλήθεια είναι ότι γυρνάω παντού στην πόλη με τα πόδια. Πίστεψε με είμαι παιδί που έχω αράξει σχεδόν σε όλα τα πάρκα της πόλης, ξέρω όλα τα μπασκετάκια της και όλα τα κωλόστενα της! Τον λες τον Κάπα και πακετά να πούμε!     Πολεμόχαρη […]

Όλα αυτά τα χρόνια που μένω στο Ghetto μας, η αλήθεια είναι ότι γυρνάω παντού στην πόλη με τα πόδια. Πίστεψε με είμαι παιδί που έχω αράξει σχεδόν σε όλα τα πάρκα της πόλης, ξέρω όλα τα μπασκετάκια της και όλα τα κωλόστενα της!

Τον λες τον Κάπα και πακετά να πούμε!

 

 

Πολεμόχαρη φυλή μου, δηλώνω με το χέρι στην καρδιά και υπεύθυνα πως ζούμε σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας! Λόγω δουλειάς, τα προηγούμενα χρόνια γύρισα σχεδόν όλη την Ελλάδα και όχι μόνο μια φορά, οπότε εμπιστευτείτε με!

Το Ghetto μας, έχει γωνιές που οι περισσότεροι δεν τις ξέρουν αλλά πραγματικά μπορούν πολύ εύκολα να σε μαγέψουν!

Σίγουρα πρέπει να χαθείς στα στενάκια πάνω από την Αβαντών και πίσω από την Αγία Παρασκευή ( και ναι στο Ghetto Magazine μας αρέσουν τα στενά, ΠΡΟΒΛΗΜΑ; Δες τα στενάκια της Τσολάκου εδώ)! Να πας να αράξεις στο Καστράκι ( ή Μέσα Παναγίτσα ή χαμουρότουβλα) και στο παγκάκι που έχει μπροστά-μπροστά και να checkάρεις  θέα!

Βράδυ καλοκαιριού και να κάνεις βόλτα σε όλο τον παραλιακό του Καράμπαμπα και να καταλήξεις να πίνεις μπύρες στα παγκάκια που είναι πιο κάτω από την ιχθυόσκαλα ή απόγευμα φθινοπώρου και να ξεκινήσεις να κάνεις βόλτα από την Χαϊνά και να πας παραλιακά, Ροδιές – Παπαθανασίου και να καταλήξεις Φάρο (ok ο Φάρος δεν είναι πολύ safe επιλογή το βράδυ, αλλά και τα πρεζάκια άνθρωποι είναι).

 

Μάγκα πρέπει να περπατήσεις βράδυ την Αβαντών και να χαζεύεις απλά τις βιτρίνες και να φτάσεις μέχρι τα δικαστήρια, ή να αράξεις με καφέ στο χέρι στο στενάκι της Έρμου χαζεύοντας τον κόσμο που περνάει!

Παλιά ένα από τα πιο όμορφα μέρη για να αράξεις ήταν το Κρηπίδωμα αλλά πλέον δεν το προτείνω, γιατί το μισό το έκαναν παιδική χαρά με πιτσιρίκια να ουρλιάζουν μέσα στα αφτιά σου και το άλλο μισό δημόσιες τουαλέτες – χωματερή!

Μια από τις πιο όμορφες γωνιές της πόλης είναι και το στενάκι ανάμεσα από τα δικαστήρια και την Alpha Bank, ειδικά όταν οι πορτοκαλιές που έχει, έχουν πάνω πορτοκάλια ή όταν είναι Χριστουγεννιάτικα στολισμένες!

 

Σαν πιτσιρικάδες αράζαμε επίσης και στο παλιό εμπορικό, αυτό που είναι στα φανάρια της Νεάπολης, η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ο κόσμος σταμάτησε να αράζει εκεί!

Το Ghetto μας έχει απίστευτες γωνιές να αράξεις και απίστευτους δρόμους να προχωρήσεις! Sorry guys, μα με ξέρουν οι πλατείες και με γνωρίζουν οι δρόμοι, γι’ αυτό πολλές φορές λέω πως η Χαλκίδα είναι η πόλη μου!

Χαμογέλα ρε γρουσούζη!

Δεν θέλω να φανώ τοπικιστής αλλά γιατί να πω ψέματα άλλωστε;

Το Ghetto μου σίγουρα είναι καλύτερο από το δικό σου !

 

 

 

Photography:κύριος Κ για το Ghetto Magazine.

GHETTO Magazine

Το Ghetto Magazine καλύπτει ό,τι είναι νέο και σημαντικό στην πόλη της Χαλκίδας αλλά και σε ολόκληρη την Εύβοια. Την κοινωνία, τους ανθρώπους της, τις τέχνες και την διασκέδαση, με πρωτοποριακό πάντα τρόπο. Όλη η πόλη σε ένα …GHETTO. Γιατί στο δικό μας ghetto χωράνε όλοι!

Best of GHETTO

Scroll to Top